Ελλάδα

Σοκαριστικό βίντεο – Μοναχός εν εξάλλω σε Μονή χτυπάει με ζώνη μια γυναίκα

Δεν έχουν τέλος τα βίντεο που έρχονται στη δημοσιότητα από τη μονή του Οσίου Αββακούμ στην Κύπρο.

Μετά την παρασκευή “μύρου” και την εξαπάτηση των πιστών, σοκάρει το νέο οπτικό υλικό που δείχνει έναν μοναχό να βγαίνει εκτός εαυτού και να χτυπά γυναίκα με ζωνάρι, στο προαύλιο της Μονής Αββακούμ.

Το αποκαλυπτικό βίντεο δίνει μία νέα σοκαριστική διάσταση των όσων συνέβαιναν στο μοναστήρι, με τον μοναχό να ασκεί βία κατά γυναίκας και να φωνάζει σε κατάσταση υστερίας, σύμφωνα με όσα παρουσίασε η εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΙΓΜΑ, Πρωτοσέλιδο.

Το βίντεο καταγράφει σκηνές από το εξωτερικό της εκκλησίας στις οποίες διακρίνονται οι αρχιμανδρίτες να λογομαχούν έντονα, σε σημείο υστερίας, με μια γυναίκα η οποία ήταν εθελόντρια και πιθανόν σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, να ασκούσε χρέη καθαρίστριας. Επανειλημμένα ζητά από τον μοναχό να της επιτρέψει να μπει για να πάρει κάτι που άφησε μέσα, με τον ίδιο να φωνάζει και να την διώχνει από τον χώρο.

Κύπρος: Σοκάρει το νέο βίντεο από τη Μονή Οσίου Αββακούμ – Μοναχός χτυπά γυναίκα με ζώνη
Σόδομα και Γόμορρα σε μοναστήρι της Κύπρου: Ροζ βίντεο με μοναχούς, 800.000€ σε χρηματοκιβώτιο και εικόνες που… “δακρύζουν”
Η γυναίκα προσπαθούσε να τους δώσει κάτι (σ.σ. ίσως κλειδιά) και αυτοί αρνούνταν. Οι αρχιμανδρίτες καθ’ όλη τη διάρκεια του επίμαχου στιγμιότυπου ωρύονται, ενώ κάποια στιγμή η γυναίκα πέφτει στο έδαφος. Καθαρά στο βίντεο διακρίνεται μοναχός, να κτυπά με το ζωνάρι του τη γυναίκα, με τέτοια μανία που η ζώνη έσπασε και έφυγε το μεταλλικό κομμάτι.

Η γυναίκα στο τέλος του βίντεο διακρίνεται να αποχωρεί από τη μονή με δυσκολία.

 

 

thetoc.gr

Previous ArticleNext Article