Αθλητισμός, Λάρισα

Σοκ στην ΑΕΛ: Κατέρρευσε στο γήπεδο της Κοζάνης ο προπονητής τερματοφυλάκων των “βυσσινί” από ανακοπή καρδιάς (βίντεο)

Είδηση σοκ από ματς της Super Leaguue 2. Στιγμές αγωνίας στο ΔΑΚ Κοζάνης για την αναμέτρηση της ομώνυμης ομάδας με την ΑΕΛ. Κατέρρευσε ο προπονητής τερματοφυλάκων των φιλοξενούμενων, κατά την προθέρμανση των ομάδων.

“Πάγωσαν” οι πάντες περίπου 20 λεπτά πριν ξεκινήσει ο αγώνας της Κοζάνης με την ΑΕΛ για την έβδομης αγωνιστικής της Super League 2. Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης των δυο ομάδων, ο προπονητής τερματοφυλάκων των “βυσσινί”, Παναγιώτης Νάσης, σωριάστηκε στο έδαφος, πιθανότατα μετά από ανακοπή καρδιάς.

Άπαντες στο γήπεδο κινητοποιήθηκαν άμεσα, με τον άτυχο άνδρα να διακομίζεται στο νοσοκομείο, έχοντας ευτυχώς τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με όσα μεταφέρουν τα τοπικά Μέσα, ο κ. Νάσης υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Η έγκαιρη επέμβαση των ιατρικών επιτελείων, αλλά και η παρουσία ασθενοφόρου στο γήπεδο αποδείχτηκε καταλυτική. Σύμφωνα και με όσα αναφέρει το “ kozanimedia” στον Παναγιώτη Νάση έγινε ΚΑΡΠΑ, αλλά και χρήση απινιδωτή, με αποτέλεσμα να ανακτήσει τις αισθήσεις του. να αναφέρουμε ότι στο ΔΑΚ Κοζάνης έκαναν την εμφάνισή τους τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Δείτε βίντεο:

 

 

Previous ArticleNext Article