Ελλάδα

Σοφία Μουτίδου: Τρολάρει τον Αλέξη Κούγια σε βίντεο και είναι απολαυστική

Με ένα απολαυστικό βίντεο στο κανάλι της στο Youtube θέλησε σήμερα να καλημερίσει το κοινό της η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου και την είδαμε να μεταμορφώνεται σε Αλέξη Κούγια με μεγάλη επιτυχία ενώ είπε πράγματα τα οποία ήταν άκρως καυστικά.

Εκείνη  μιμείται επιτυχημένα τον ίδιο αλλά και την ξαφνική «ευθιξία» που παρουσιάζει όταν οι δημοσιογράφοι του απευθύνουν ερωτήσεις για την υπόθεση, με τον ίδιο να αποχωρεί.

«Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι είναι δύο οι κατηγορίες των ανθρώπων που δεν αναλαμβάνω σε υποθέσεις: Είναι οι τοκογλύφοι και οι παιδόφιλοι. Αυτά τα είχα υποσχεθεί και στον πατέρα μου», δηλώνει καυστικά ως Αλέξης Κούγιας η γνωστή ηθοποιός.

Στο τέλος του βίντεο η γνωστή ηθοποιός, αφού ολοκλήρωσε τον ρόλο της είπε:

«Κάπως έτσι ζούμε τη ζωή αυτή, την παράλογη. Στην οποία καλούμαστε να δούμε τα χειρότερα, τα πιο αποτρόπαια, τα πιο εξευτελιστικά για τον άνθρωπο… Γιατί φοβόμαστε να σατιρίσουμε κάτι που μας απασχολεί, να καυτηριάσουμε, να σχολιάσουμε κάτι το οποίο μας απευθύνεται… Δε γίνεται να μην έχει αντίδραση ο κόσμος. Όταν κάποιος βγαίνει και κάνει δηλώσεις τι περιμένει; Θα υπάρχουν σχολιασμοί».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: in.gr

Previous ArticleNext Article