Ελασσόνα

Σήμερα Τετάρτη τα εγκάινια του καταστήματος της Τράπεζας Θεσσαλίας στην Ελασσόνα

Το νέο της κατάστημα στην Ελασσόνα (Κωνσταντίνου Οικονόμου και Ισαύρων 1) εγκαινιάζει την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 η Τράπεζα Θεσσαλίας, με την τελετή των εγκαινίων να είναι προγραμματισμένη για τις 8:30 το βράδυ.

Πρόκειται για το ενδέκατο κατάστημα του συνεταιρισμού στο θεσσαλικό χώρο, η διεύθυνση του οποίου ανατέθηκε στον Πέτρο Δ. Γαλλή.

Η έρευνα της τράπεζας έδειξε ότι στη συγκεκριμένη περιοχή του νομού Λάρισας υπάρχουν σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης, καθώς η τοπική οικονομία διαθέτει έναν δυναμικό αγροδιατροφικό τομέα, με πληθώρα μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων οι οποίες αποτελούν προνομιακό πελατολόγιο για την τράπεζα λόγω της ευελιξίας που διαθέτει.

Η συνεταιριστική τράπεζα καλύπτει, άλλωστε, με στοχευμένη πολιτική, τα κενά που αφήνουν πίσω τους οι συστημικές τράπεζες οι οποίες στις μικρές περιοχές κλείνουν το ένα κατάστημα μετά το άλλο στοχεύοντας στον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Το απέδειξε στον Δήμο Πύλης, του νομού Τρικάλων, στον οποίο μετέφερε το υποκατάστημα της ορεινής Ελάτης όταν διαπίστωσε ότι οι συστημικές αποχωρούσαν αφήνοντας το τοπικό κοινό χωρίς υπηρεσίες φυσικού καταστήματος.

Σήμερα η Τράπεζα Θεσσαλίας διαθέτει παρουσία σε Τρίκαλα (δυο καταστήματα), Λάρισα (2), Βόλο (2), Καρδίτσα, Καλαμπάκα, Πύλη και Φαρκαδόνα.

Previous ArticleNext Article