Λάρισα

Σήμερα στην Αυλή του Μύλου το αφιέρωμα στον Μάριο Σαρακατσιάνο

Σήμερα Δευτέρα 3 Αυγούστου και ώρα 21:00 στην Αυλή του Μύλου στον Μύλο του Παππά, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία “…για τε σένα παίζουν τούτα τα βιολιά και τα λαγούτα…” στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, να στηρίξει έμπρακτα το ντόπιο καλλιτεχνικό δυναμικό, αλλά και να διασκεδάσουν οι συμπολίτες αυτό το διαφορετικό καλοκαίρι.

Ένα μουσικό οδοιπορικό στην Ελλάδα, περνώντας μέσα από τη ζωή του γνωστού κι αγαπημένου καλλιτέχνη Μάριου Σαρακατσιάνου, που χάθηκε πρόσφατα.

Η συναυλία είναι μια συνεργασία της Ορχήστρας Μέλισμα, του Εργαστηρίου Παραδοσιακής και Λαϊκής Μουσικής ΜΕΛΩΔΙΑ, καθώς και αρκετούς φίλους μουσικούς από την περιοχή της Θεσσαλίας που θα ταξιδέψουν τους παρευρισκόμενους στα μονοπάτια της δημοτικής-παραδοσιακής μουσικής της χώρας μας.

Είσοδος ελεύθερη. Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Οι συναυλίες πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες προστασίας όπως ορίζονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο του υπουργείου Πολιτισμού.

Σύμφωνα με αυτές, η πληρότητα δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το 75% των θέσεων και δεν θα γίνεται διάλειμμα κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Επιπλέον, το κοινό συστήνεται να φορά μάσκα και να χρησιμοποιεί αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα, ενώ κατά την είσοδο και έξοδο θα πρέπει να τηρούνται ουρές με αποστάσεις 1,5 μέτρου.

Η χρήση μη ιατρικής μάσκας από κάθε θεατή κατά την είσοδο και μέχρι την τοποθέτησή του στη θέση του, καθώς και κατά την έξοδό του, είναι υποχρεωτική.

Previous ArticleNext Article