Τελειωμό δεν έχουν οι περιπέτειες γνωστού Λαρισαίου επιχειρηματία με τις τράπεζες και τους πλειστηριασμούς ακινήτων για δάνεια που έχουν «κοκκινήσει» και πωληθεί στους λεγόμενους servicers.

Αυτή τη φορά, με επισπεύδουσα την Qquant, διαχειρίστρια απαιτήσεων της Attica Bank και τιμή εκκίνησης 1,55 εκ. ευρώ, βγαίνει στο σφυρί μαγαζί σε έναν από τους κεντρικούς πεζόδρομους της Λάρισας. Το κατάστημα έχει επιφάνεια 429 τετραγωνικών και πλειστηριάζεται στις 7 Σεπτεμβρίου 2022.

Παράλληλα προγραμματίστηκε πλειστηριασμός για τρεις πολυτελείς κατοικίες συμφερόντων του ιδίου στη Μύκονο, οι οποίες βγαίνουν στο σφυρί στις 25 Ιανουαρίου 2023.

Η μία διώροφη κατοικία με πισίνα σε 4 στρέμματα στον Κούνδουρο εκ πλειστηριάζεται από την Intrum έναντι 1,9 εκατ. ευρώ, ενώ το συγκρότημα των υπόλοιπων δύο – που οικοδομήθηκε επίσης σε 4.000 τ.μ. – βγαίνει στο σφυρί, με τιμή εκκίνησης 2,4 εκατομμυρίων.

Οι συγκεκριμένες δύο είναι ημιτελείς αλλά σε προχωρημένο στάδιο ολοκλήρωσης, με μία πισίνα για την κάθε μία. Και οι τέσσερις βρίσκονται στο ακρωτήρι μεταξύ των παραλιών Paradise και Super Paradise, σε απόσταση 350 μέτρων από τη θάλασσα με απεριόριστη θέα, που σημαίνει ότι θα τραβήξουν το ενδιαφέρον …

Λ.Ε. thessaliaeconomy.gr