Ελλάδα

Σεσημασμένος ο 34χρονος που πυροβολήθηκε – Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του

Σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών και ληστειών φέρεται να είναι ο 34χρονος Αλβανός που πυροβολήθηκε τα ξημερώματα στην οδό Σιδηροκαστρίτου στον Βοτανικό, στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι η ένοπλη επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν τις 04:00 σήμερα Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου ενώ ο 34χρονος βρισκόταν σε παρκάκι της περιοχής.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 34χρονος μετά την επίθεση που δέχτηκε, περπάτησε αιμόφυρτος προς την οδό Σπύρου Πάτση, όπου είχε παρκάρει ένα μικρό μαύρο όχημα.

Οι αστυνομικοί έχουν πάρει υλικό από κάμερες ασφαλείας

Αφότου μπήκε στο αυτοκίνητό του, διάνυσε μία απόσταση περίπου 150 μέτρων και έφτασε στην Ιερά Οδό, όπου και σταμάτησε.

Ακολούθως πέρασε περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου τους ζήτησε και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Χειρουργήθηκε ωστόσο είναι σε κρίσιμη κατάσταση
Στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Πλέον υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ωστόσο ακόμα δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν δύο κάλυκες 9 χιλιοστών από πυροβόλο όπλο. Οι αστυνομικοί έχουν πάρει υλικό από κάμερες ασφαλείας από δύο μεγάλες εταιρείες που βρίσκονται στην περιοχή που σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στο σημείο στο οποίο φαίνεται ότι έγινε η συμπλοκή οι αστυνομικές δυνάμεις αναζητούν μάρτυρες, ωστόσο εκείνη την ώρα είναι δύσκολο να βρισκόταν κάποιος στο συγκεκριμένο πάρκο.

in.gr

Previous ArticleNext Article