Αθλητισμός

Σερ… Φακίτσας: Ζήλεψε τη δόξα του Αλεξ Φέργκιουσον

Ο Νίκος Φακίτσας φαίνεται πως ζήλεψε τη δόξα του πρώην προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος αποχώρησε ως γνωστόν από την τεχνική ηγεσία του αγγλικού συλλόγου έπειτα από 27 χρόνια και την κατάκτηση 38 τίτλων!

Για 17ο συνεχόμενο χρόνο θα βρίσκεται στο τιμόνι της Δόξας Βλαχογιαννίου και αποτελεί κόσμημα με την παρουσία του και τη σοβαρή δουλειά του στο τοπικό ποδόσφαιρο.
«Είναι το σπίτι μου, είναι η οικογένειά μου και πάνω από όλα μου αρέσει αυτό που κάνω, όχι για να κερδίσω κάτι το ιδιαίτερο, αλλά για να στείλω μήνυμα προς τα νέα παιδιά, πως πρέπει να αγαπούν τα χωριά τους που γεννήθηκαν, να κάνουν θυσίες και να προσπαθούν να επιβιώσουν στις δύσκολες καταστάσεις που όλοι μας βιώνουμε, με αξιοπρέπεια και ήθος», τόνισε η… σημαία της Δόξας, ο Ν. Φακίτσας.
Ένας προπονητής που έριξε …άγκυρα στο Βλαχογιάννι, είναι ιδιαίτερα αγαπητός και εργατικός, προσφέροντας σημαντικό έργο στο χωριό του και γενικά στο τοπικό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, καθώς και ως ποδοσφαιριστής διέπρεψε κρατώντας χαμηλούς τόνους και προσπαθώντας με πολλές θυσίες, πάντα για το καλύτερο.

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ
Κατά τα άλλα, μετά από τη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στα τέλη Ιουνίου για τη Δόξα Βλαχογιαννίου και σύμφωνα με το καταστατικό, συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν ο Οικονομικός και Διοικητικός απολογισμός για τη σεζόν 2019-2020.
Επίσης προέκυψαν 3 παραιτήσεις μελών του ΔΣ οι οποίοι για προσωπικούς λόγους δεν μπορούν να συνεχίσουν και έγινε ανασυγκρότηση του διοικητικού συμβουλίου, αντικαθιστώντας τους παραιτηθέντες τα αναπληρωματικά μέλη.
Αναδείχτηκε ουσιαστικά νέο διοικητικό συμβούλιο και πρόεδρος ανέλαβε ο Ιωάννης Χρόνης, που μαζί με όλα τα μέλη της διοίκησης θα επιδιώξουν να έχει μια δυναμική παρουσία η Δόξα στο νέο πρωτάθλημα της Α’ De-Tox τοπικής κατηγορίας.
Το νέο Δ.Σ. έχει την παρακάτω σύνθεση:
Πρόεδρος: Χρόνης Ιωάννης
Αντιπρόεδρος: Στεργιούλας Αντώνιος
Γεν. Γραμματέας: Τζήμας Ζήσης
Ειδ. Γραμματέας: Φακίτσας Βάιος
Ταμίας: Παπακυπριανός Δημοσθένης
Γεν. Αρχηγός: Παπακυπριανός Δημήτριος
Έφορος: Αθανασούλης Θωμάς
Μέλη: Στεργιούλης Ηλίας, Τζήμας Αστέριος, Χρόνης Νικόλαος.
*Μετά από τις αρχαιρεσίες το νέο Δ.Σ. θα αποφασίσει για θέματα λειτουργίας και στελέχωσης των τμημάτων υποδομής καθώς και ενίσχυσης του ρόστερ των ποδοσφαιριστών της Δόξας Βλαχογιαννίου , η οποία εδώ και αρκετά χρόνια πρωταγωνιστεί στην Α’ De-Tox κατηγορία της ΕΠΣ Λάρισας.

Του Χρήστου Αρχοντούλη-eleftheria.gr

Previous ArticleNext Article