Ελασσόνα

Σε εξέλιξη διαγωνισμός για την εκμίσθωση του κυλικείου στο ΕΠΑΛ Ελασσόνας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού, για την εκμίσθωση του κυλικείου το οποίο βρίσκεται στο ΕΠΑΛ Ελασσόνας.

 

Η Σχολική Επιτροπή Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ελασσόνας, διενεργεί δημόσιο

πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου, για το οποίο έχουν δικαίωμα συμμετοχής τόσο φυσικά όσο και νομικά πρόσωπα.

 

Τα σχετικά δικαιολογητικά πρέπει να κατατεθούν, από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο, μέχρι και τις 6-11-2020 στο γραφείο του διευθυντή του Επαλ Ελασσόνας, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, όπου θα πραγματοποιηθεί και η αποσφράγιση των προσφορών στον ίδιο χώρο την Παρασκευή  6 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 12:00.

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον διευθυντή του σχολείου κ. Χαρ. Γκουντούρα και στο  τηλέφωνο: 2493023336, καθώς και στην υπάλληλο του δήμου αρμόδια για τις σχολικές επιτροπές  κ. Μαρία Δημολά στο τηλέφωνο: 2493350207.

 

Ολόκληρη η διακήρυξη είναι αναρτημένη τόσο στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δήμου Ελασσόνας, όσο και στην ιστοσελίδα του δήμου www.dimoselassonas.gr .

 

Previous ArticleNext Article