Ελασσόνα

Σε εξέλιξη διαγωνισμός για την εκμίσθωση του κυλικείου στο ΕΠΑΛ Ελασσόνας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία δημόσιου πλειοδοτικού διαγωνισμού, για την εκμίσθωση του κυλικείου το οποίο βρίσκεται στο ΕΠΑΛ Ελασσόνας.

Η Σχολική Επιτροπή Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ελασσόνας, διενεργεί δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου, για το οποίο έχουν δικαίωμα συμμετοχής τόσο φυσικά όσο και νομικά πρόσωπα.

Τα σχετικά δικαιολογητικά πρέπει να κατατεθούν, από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο, μέχρι και τις 24 Ιουλίου 2023 και ώρα 12:00 μ.μ. στο πρωτόκολλο του Δήμου Ελασσόνας.

Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στον Δήμο Ελασσόνας την ίδια ημέρα (24-07-2023)  στο γραφείο της Σχολικής Επιτροπής και ώρα 12:30 μ.μ από την αρμόδια επιτροπή.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον αρμόδιο υπάλληλο για την σχολική επιτροπή κ. Αθανάσιο Νταμπώση στο τηλέφωνο: 2493350228.

Ολόκληρη η διακήρυξη είναι αναρτημένη τόσο στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δήμου Ελασσόνας, στον πίνακα ανακοινώσεων στο ΕΠΑΛ Ελασσόνας αλλά και στην ιστοσελίδα του δήμου www.dimoselassonas.gr.

 

 

Previous ArticleNext Article