Λάρισα

Σε αγωνιστικές διεργασίες οι αγρότες, έτοιμοι για νέες πανελλαδικές κινητοποιήσεις

Στην τελική ευθεία μπαίνουν αυτήν τη βδομάδα οι προετοιμασίες των αγροτοκτηνοτρόφων για την πραγματοποίηση αγροτικών κινητοποιήσεων το τρίτο δεκαήμερο του Γενάρη και την έξοδο των τρακτέρ στις πλατείες των χωριών στις 22 Γενάρη.

Σε αυτό το πλαίσιο, πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες συνεδριάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων των Αγροτικών Συλλόγων και των Ομοσπονδιών, περιοδείες και συσκέψεις σε δεκάδες χωριά σε όλη τη χώρα, για την ενημέρωση των αγροτών και την εξασφάλιση της μαζικής συμμετοχής τους.

Στη Θεσσαλία, που αποτελεί την «καρδιά» των αγροτικών αγώνων, προγραμματίζεται σύσκεψη των Αγροτικών Συλλόγων του νομού Καρδίτσας, την Παρασκευή 20 Γενάρη, στον Παλαμά.

Στη Λάρισα, προγραμματίζονται συσκέψεις την Δευτέρα 16 Γενάρη στον Τύρναβο, στις 7:00 μ.μ. στο δημοτικό θέατρο ΜΑΞΙΜ, την Τετάρτη 18 Γενάρη στην Ελασσόνα, την Πέμπτη 19 Γενάρη στα Φάρσαλα.

Στα Τρίκαλα, γίνονται περιοδείες και συσκέψεις στα χωριά με στόχο να βγουν τρακτέρ στις πλατείες στις 22 Γενάρη, ενώ ταυτόχρονα προγραμματίζονται συγκέντρωση στις 21 Γενάρη στη Φαρκαδόνα και συλλαλητήριο με τρακτέρ στην πόλη των Τρικάλων, τη Δευτέρα 23 Γενάρη.

Με πληροφορίες από 902.gr 

Previous ArticleNext Article