Λάρισα

Σε 4 διεθνείς εκθέσεις σε Ελλάδα και Κύπρο η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Η συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε ακόμη 4 εκθεσιακές διοργανώσεις με διεθνή συμμετοχή και απήχηση, σε Ελλάδα και Κύπρο, εγκρίθηκε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Πρόκειται για τις εκθέσεις:

-Agrothessaly 2023, από 2 έως 5 Μαρτίου, στη Λάρισα. Η μεγάλη συνάντηση του αγροτοκτηνοτροφικού κλάδου επιστρέφει συγκεντρώνοντας Έλληνες και ξένους εμπορικούς επισκέπτες, αλλά και σημαντικούς εκθέτες εντός και εκτός συνόρων.

Στην τελευταία διοργάνωσή της, το 2019, κατάφερε να συγκεντρώσει συνολικά 44.246 επισκέπτες, καταγράφοντας μάλιστα αύξηση του αριθμού των εμπορικών επισκεπτών άνω του 60% με χώρες προέλευσης την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, την Κύπρο, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Τουρκία και την Ολλανδία.

-Athens Half Marathon Expo 2023, από 16 έως 18 Μαρτίου στην Τεχνούπολη Αθηνών. Η δεύτερη μεγαλύτερη αθλητική έκθεση στη χώρα σκοπό έχει να στηρίξει την παράλληλη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας – έναν παγκόσμιο θεσμό που πέρα από τον αθλητικό του χαρακτήρα διακρίνεται για την πολιτιστική του διάσταση- και να παρουσιάσει σε ένα κοινό που αναμένεται να ξεπεράσει τους 30.000 επισκέπτες, τις τελευταίες τάσεις σε αθλητικά προϊόντα και υπηρεσίες.

-24η Ιnternational Tourism Exhibition “Travel Expo Cyprus 2023» στις 21-23 Απριλίου στην Κύπρο. Πρόκειται για την μοναδική τουριστική έκθεση στην Κύπρο, η οποία προσελκύει κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες, προκειμένου να ενημερωθούν για τα τουριστικά πακέτα που διατίθενται στην αγορά και προγραμματίσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα προβάλλει τους προορισμούς της στην κυπριακή αγορά, προγραμματίζει συναντήσεις με τους φορείς της τουριστικής βιομηχανίας που διαχρονικά στηρίζουν το θεσμό και θα έχει την ευκαιρία γνωριμίας με νέους συνεργάτες.

-ΟΠΑΠ Μαραthon Expo 2023, από 8 έως 11 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO). Πρόκειται για την μεγαλύτερη αθλητική έκθεση στη χώρα που σκοπό έχει να στηρίξει την παράλληλη διοργάνωση του 40oυ Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας και να παρουσιάσει σε ένα κοινό που αναμένεται να ξεπεράσει τους 60.000 επισκέπτες, όλες τις σύγχρονες τάσεις του κλάδου του αθλητισμού (αθλητική ένδυση και υπόδηση, αθλητικά αξεσουάρ, αθλητική διατροφή, προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας, προπονητικές υπηρεσίες, γυμναστήρια, κέντρα αποκατάστασης και θεραπείας και υπηρεσίες αθλητικού τουρισμού).

Previous ArticleNext Article