Λάρισα

Σχολή Puerta – Εκπαίδευση Αγιοβασίληδων

Ήταν κάπου στα μέσα του Νοέμβρη. Τα πρώτα κρύα έκαναν την εμφάνισή τους. Τα πάντα κινούνται σε ρυθμούς Χριστουγέννων. Η ομορφότερη εποχή του χρόνου. Ζεστό σπίτι, καλή παρέα, συγγενείς που έχεις να δεις καιρό. Απίστευτο συναίσθημα.

Και τότε συνέβει το αναπάντεχο! Ένα γράμμα έφτασε στη Μανδηλαρά 21, στα γραφεία της Puerta. Ο Άγιος Βασίλης δεν θα έρθει φέτος. Επικράτησε ένας πανικός. “Έκτακτο Meeting!” φώναξε τότε ο Λευτέρης. Μέσα σε μία ώρα είχαν μαζευτεί όλοι. Οι Νικολάδες σταμάτησαν να εισπράττουν κοινόχρηστα και ο Κώστας ακύρωσε όλα τα ραντεβού Απεντομώσεων για να βρει τα κορίτσια της Καθαριότητας και να τις φέρει στο γραφείο.

Δεν μπορούσε κανείς να το χωνέψει. Έπρεπε να βρεθεί μία λύση. Εκατομμύρια παιδιά περιμένουν τον Άγιο Βασίλη αλλά αυτός φέτος αποφάσισε να συνταξιοδοτηθεί. Η σύσκεψη κράτησε ώρες, οι ιδέες που ακούστηκαν ήταν πολλές αλλά καμία δεν μπορούσε να καλύψει το κενό του.

Είχε σουρουπώσει, και ενώ όλοι ήταν έτοιμοι να τα παρατήσουν και να γυρίσουν σπίτια τους, η πολυμήχανη Δώρα βρήκε την λύση! “ΤΟ ΒΡΗΚΑ!” σηκώθηκε από την καρέκλα και φώναξε. “Έχουμε λεωφορεία, έχουμε αυτοκίνητα, έχουμε ποδήλατα, έχουμε όλα τα μέσα. Μπορούμε εμείς να αναπληρώσουμε το κενό του Άγιου Βασίλη!”.

Αμέσως όλοι ανασκουμπώθηκαν. “Σχολή Puerta – Εκπαίδευση Αγιοβασίληδων” ψιθύρισε ο Λευτέρης.

 

 

 

Previous ArticleNext Article