Λάρισα

Σάκης Παιδής: Η Ελλάδα δεν Γυρίζει Πίσω. Η Αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας είναι μονόδρομος

Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία. Αποφάσισαν με συντριπτική διαφορά να προχωρήσουμε μπροστά με σταθερότητα και τόλμη. Ψήφισαν το πρόγραμμά μας για αναβαθμισμένη Δημόσια Υγεία, καλύτερους μισθούς, περισσότερες και καλύτερες θέσεις εργασίας, αποτελεσματικό κράτος. Ζητούν μια Ελλάδα περισσότερο παραγωγική, περισσότερο κοινωνική, περισσότερο πράσινη, περισσότερο ισχυρή, μια Ελλάδα δίκαιη. Για αυτή την Ελλάδα που ονειρευόμαστε η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας είναι μονόδρομος. Η μάχη της 25ης Ιουνίου είναι η μάχη για αυτοδύναμη Ελλάδα.

Η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω . Μπορεί να πάει μόνο μπροστά.

Με την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη περάσε από τη δαιμονοποίηση της επιχειρηματικότητας στην ενίσχυσή της, από την πολιτική των υποσημειώσεων και της ανυποληψίας στο εξωτερικό, στη στιβαρή εξωτερική πολιτική και την αναβάθμιση της θέσης της Ελλάδας, από τη χαοτική γραφειοκρατία στον ψηφιακό μετασχηματισμό της δημόσιας διοίκησης.

Παρά τις κρίσεις που αντιμετώπισε επανέφερε τη σταθερότητα στη χώρα, ενίσχυσε την οικονομία μας διεθνώς, προσέλκυσε στρατηγικές επενδύσεις στον χώρο της τεχνολογίας και αλλού, έβαλε στο τραπέζι την πράσινη ανάπτυξη. Βρήκε λύσεις στην εποχή της ακρίβειας που μαστίζει όλα τα νοικοκυριά.

Προφανώς και μένουν πολλά να γίνουν ακόμη. Σίγουρα ο νόμος μας έχει σημαντικά αιτήματα. Ο νομός Λάρισας βρίσκεται στην καρδιά της Ελλάδας και θα πρέπει η επόμενη κυβέρνηση να τον βάλει στην καρδιά της πολιτικής. Είμαστε εδώ για να παράγουμε αξία για τον τόπο μας και για όλη τη χώρα. Είμαι πεπεισμένος ότι με μια ισχυρή κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας μπορούμε να πετύχουμε να είμαστε σημαντικό μέρος της πορείας της χώρας προς τα εμπρός. Γιατί η Ελλάδα δεν μπορεί και δεν πρέπει να γυρίσει πίσω.

Previous ArticleNext Article