Ελασσόνα

Σάκης Γκουτζέλας: Προτεραιότητα η εκπαίδευση και η ανάπτυξη που αξίζει στο Δήμο μας

Η επόμενη ημέρα στο Δήμο Ελασσόνας, απαιτεί έργα στον τομέα της εκπαίδευσης
 Τα σχολεία  και η εκπαίδευση είναι  η πρώτη προτεραιότητα  κάθε κοινωνίας.
 ΑλλάΖουμε και Διεκδικούμε
 Τα παιδιά μας να αποκτήσουν τα σχολεία που τους αξίζουν.
 Τα σχολεία  να είναι  λειτουργικά και να  πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας!
 Να γίνεται τακτική συντήρηση των σχολείων, και να υπάρχει στήριξη όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου.
Να γίνονται προσλήψεις σχολικών καθαριστριων με πλήρες ωράριο.
Σχολικοί τροχονόμοι σε όλες τις σχολικές μονάδες!
Τα σχολεία να λαμβάνουν πλήρως  την  χρηματοδότηση που λαμβάνει ο δήμος για αυτά και στην περίπτωση που δεν επαρκούν, να υπάρξει ειδική πρόβλεψη στον προϋπολογισμό του δήμου για επιπλέον χρηματοδότηση για έκτακτες ανάγκες.
  Δεν μπορώ να φανταστώ τον τόπο που απέχει από τον Όλυμπο μόλις λίγα χιλιόμετρα να είναι έρημος και αναξιοποίητος και χωρίς σοβαρή τουριστική ανάπτυξη.
Δεν συγγχωρώ, στην ιστορική Ελασσόνα  να υπάρχουν μνημεία πολιτιστικά, ιστορικά, θρησκευτικά, να υπάρχουν τοπία ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, και ο εναλλακτικός τουρισμός να είναι ανύπαρκτος.
Είναι λυπηρό οι νέοι και οι νέες στο Δήμο μας να φεύγουν από τα χωριά, και να μένουν μόνο οι ηλικιωμένοι, διότι δεν υπάρχει ίχνος ανάπτυξης.
Η επόμενη ημέρα στον Δήμο Ελασσόνας, απαιτεί έργα  και όχι λόγια.
Με αίσθημα ευθύνης συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές ζητώντας τη στήριξή σας και την εμπιστοσύνη σας να προχωρήσουμε μαζί έντιμα και ειλικρινά  επειδή θέλω να υπάρξουν ριζικές αλλαγές και καινοτόμες δράσεις που θα προσφέρουν προοπτική στο Δήμο Ελασσόνας , με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και ουσιαστική αναβάθμιση της περιοχής μου.Η πόλη μας να γίνει βιώσιμη, πιο λειτουργική, καινοτόμα  σε δράσεις και προγράμματα, στις νέες τεχνολογίες. Βάζοντας τις βάσεις για τον Δήμο του μέλλοντός μας και πάνω σε αυτές καλούμαστε να δουλέψουμε όλοι εμείς, για την Ελασσόνα που ονειρευόμαστε.
Previous ArticleNext Article