Λάρισα

Σ’ αυτό τον δρόμο υπάρχει κίνδυνος για αγριογούρουνα (φωτο)

Συγκλόνισε όλη την Ελλάδα η τραγική είδηση που ήρθε από το Κιλκίς, όπου δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, στο 62ο χλμ της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέου Πετριτσίου μετά τη σύγκρουση οχημάτων με αγέλη αγριογούρουνων.

Με αφορμή αυτό ο Δημήτρης Γουγουλιάς θυμάται μέσα από το perataria.gr ότι και στην περιοχή που δραστηριοποιείται ο ίδιος στο χώρο του Δήμου Τεμπών και συγκεκριμένα στους Γόννους υπάρχει τέτοιο ζήτημα. Όπως αναφέρει ο ίδιος και αναδημοσιεύει το Larissanet.gr, στις δύο εξόδους – εισόδους των Γόννων προς Ιτέα-Τέμπη και Παραπόταμο-Μακρυχώρι αντίστοιχα, είναι καθημερινό το φαινόμενο με την διέλευση αγριογούρουνων.

Αν και υπάρχει σχετική σήμανση, όπως λέει, θέλει ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς, ιδιαίτερα τους νέους, που κυκλοφορούν βράδι στους δρόμους αυτούς.

«Εδώ και μερικά χρόνια, κάθε καλοκαίρι συμβαίνουν ατυχήματα ακόμα και μέρα μεσημέρι. Ας προσέχουμε όλοι. Υπάρχουν βέβαια και οι διαμαρτυρίες των αγροτών – παραγωγών που καλλιεργούν κυρίως καλαμπόκι όπου οι ζημιές είναι μεγάλες».

Μάλιστα γυρίζει το χρόνο πίσω στον Σεπτέμβρη 2017 σ’ ένα ατύχημα στο δρόμο προς τον Παραπόταμο με αφορμή τη σύγκρουση ενός αγροτικού με αγριογούρουνο. Εκείνη τη φορά όπως λέει δεν υπήρξαν τραυματισμοί, αλλά μόνο υλικές ζημιές στο όχημα.

larissanet.gr

Previous ArticleNext Article