Αθλητισμός

Ρεσιτάλ σκοραρίσματος για τον Οικονόμο, 4-1 τον Φαλανιακό

Με ευρεία νίκη και σκορ 4-1 συνδυάστηκε η πρώτη εντός έδρας παρουσία του νέου προπονητή Βασίλη Μπακογιάννη στον πάγκο του Οικονόμου Τσαριτσάνης, ο οποίος στο πιο αποτελεσματικό μέχρι τώρα παιχνίδι του επικράτησε του αισθητά ανανεωμένου Φαλανιακού.Αξιοσημείωτο είναι ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν φύγει δύο φορές νικητές από το “Γεώργιος Μητσιμπόνας” κατά την προηγούμενη περίοδο, ενώ ήταν αυτοί που είχαν σπάσει και το αήττητο των γηπεδούχων.
Στο 4′ οι Τσαριτσανιώτες πήραν το προβάδισμα με σκόρερ τον Αλέξανδρο Τσούτσα που πλάσαρε από αριστερά, ενώ στην συνέχεια δημιούργησαν προϋποθέσεις για δεύτερο γκολ με τους Δριστέλα και Δραχαλίβα.Στο 33′ οι Φαλανιώτες απείλησαν με το ευθύβολο σουτ του Πανταζή που έφυγε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Νούσια, ενώ εκτός εστίας κατέληξε και το σουτ του Τσούτσα στο 35′.Στο 40′ ο Κωνσταντίνου απέκρουσε σε πρώτο χρόνο το σουτ του Δραχαλίβα αλλά ο Τσούτσας που παρακολουθούσε την φάση με νέο σουτ “έγραψε” το 2-0.Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Τσούτσας σε ρόλο δημιουργού, γύρισε προς τον Στέλιο Δραχαλίβα που με μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλλα στο δεξί “Γ” του Κωνσταντίνου, σημειώνοντας ένα πανέμορφο γκολ που χειροκροτήθηκε ιδιαίτερα από τους φιλάθλους (3-0).
Στο 52′ ο Φαλανιακός μείωσε το σκορ με τον πρώτο του σκόρερ Κώστα Τσιάκο που εκμεταλλεύθηκε κακή συνεννόηση στην αμυντική γραμμή των γηπεδούχων, “έκλεψε” την μπάλλα και αφού ξεπέρασε και τον Νούσια πέτυχε το 3-1, ενώ στο 72′ ο ίδιος έχασε μία ακόμη σημαντική ευκαιρία, όταν σούταρε πάνω από τα δοκάρια από επικίνδυνη θέση.
Η τελευταία “λέξη” ανήκε και πάλι στην ομάδα των “πρασίνων”, με τον νεοεισελθόντα Ευριπίδη Λαγιόκαπα να σκοράρει στο 87′ για να διαμορφώσει το τελικό 4-1.
Δεν αντιμετώπισαν προβλήματα κατά την διεύθυνση του αγώνα ο διαιτητής Γιώργος Αντωνίου και οι συνεργάτες του Απόστολος Καρακώστας – Γιώργος Αναστασίου.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης – Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Ντούφας, Μπουμπουνάρας, Μιφτάρι, Καραμπίνας, Γανός, Τσούτσας, Πούτας, Στ.Δραχαλίβας (88′ Δ.Μουλτσιάς), Καρβούνης (76′ Κίτσιος), Δριστέλας (84′ Λαγιόκαπας).
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Σκόμπας (58′ λ.τρ. Σακελλαρίου), Ευαγγελούλης, Στάμος (46′ Δημήρης), Κουρτεσιώτης, Κυρίτσης, Πανταζής, Καρακίτσιος (66′ Ανατολίτης), Πάνου, Τσιάκος, Ντανίκας (78′ Ιγγλέζος).
Υπέγραψε ο Γανός
Στην δύναμη του Οικονόμου εντάχθηκε και πάλι ο 29χρονος μέσος Θεόδωρος Γανός, ο οποίος είχε αγωνιστεί στην Τσαριτσάνη κατά την περίοδο 2018-2019 στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής.
Ο Τυρναβίτης παίκτης συνάντησε και πάλι μετά από μισό χρόνο τον προπονητή Βασίλη Μπακογιάννη με τον οποίο συνεργάστηκαν στα Φάρσαλα πέρυσι, ενώ στο ενδιάμεσο είχε μεταγραφεί στην Ακαδημία Πλαταμώνα που πρωταγωνιστεί στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας.
Previous ArticleNext Article