Λάρισα

ΡέναΚαραλαριώτου σε Νέο Περιβόλι και Μεγάλο Μοναστήρι: «Με σταθερά βήματα πάμε τον τόπο μας μπροστά»

«Διεκδικούμε το καλύτερο, μπορούμε και πρέπει να πάμε τον νομό Λάρισας ακόμη πιο ψηλά. Επιλέγουμε τη συνέπεια λόγων και έργων, επιλέγουμε την αποφασιστικότητα για την ευημερία όλων, με πρόγραμμα, σχέδιο και πολλή δουλειά. Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου έχουμε τη μοναδική ευκαιρία να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη φωνή μας. Μπορούμε», υπογραμμίζει η υποψήφια βουλευτής Ν.Λάρισας της ΝΔ, ΡέναΚαραλαριώτου.

Στο ΝέοΠεριβόλι και το ΜεγάλοΜοναστήρι που επέλεξε να επισκεφθεί, η Λαρισαία πολιτικός ζήτησε από τους κατοίκους να επιβεβαιώσουν την εντολή ισχυρής κυβέρνησης προς τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ο νομός Λάρισας έχει τεράστιες δυνατότητες, η φωνή του μπορεί και πρέπει να είναι ακόμη πιο δυνατή, πιο ισχυρή στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Δεικδικούμε το καλύτερο για τον τόπο μας. Και αυτό το καλύτερο είναι μια κυβέρνηση συνεπής στις δεσμεύσεις της προς τους πολίτες, που υλοποιεί με σταθερότητα, τόλμη και αποφασιστικότητα το πρόγραμμά της για την ευημερία όλων -χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς κανένας να μένει πίσω. Αυτή είναι η κυβέρνηση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Προχωράμε σταθερά, τολμηρά μπροστά. Η δέσμευσή μου παραμένει ακέραιη: θα είμαι πάντα δίπλα σας», τόνισε η κ.Καραλαριώτου.

Previous ArticleNext Article