Λάρισα

Ρένα Καραλαριώτου με Αρχιεπίσκοπο Μακάριο: «Παράδειγμα προς μίμηση το έργο σας για την ανθρωπότητα» – Μήνυμα για την εορτή Αγίου Αχιλλίου

«Η προσφορά σας στον άνθρωπο και το θεάρεστο ποιμαντικό σας έργο αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας. Η Λάρισα λαμπρύνεται από την παρουσία σας, ευχαριστώ για τις ευχές σας», είπε η υποψήφια βουλευτής Ν.Λάρισας της ΝΔ, κ.Ρένα Καραλαριώτου, με αφορμή την αναγόρευση του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας, κ.κ.Μακάριου σε επίτιμο δημότη του Δήμου Λαρισαίων.

Να σημειωθεί ότι η Λαρισαία πολιτικός δέχθηκε τις ευχές του κ.Μακαρίου για καλή επιτυχία στον εκλογικό της αγώνα, στην ολιγόλεπτη συνάντηση που είχαν μεταξύ τους, στο περιθώριο των εκδηλώσεων προς τιμήν του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αυστραλίας.

Η κ.Καραλαριώτου συμμετείχε στις λατρευτικές εκδηλώσεις στον Άγιο Νικόλαο, την Κυριακή, καθώς και στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία για τον πολιούχο της Λάρισας, Άγιο Αχίλλιο, στον μητροπολιτικό ναό της πόλης, σήμερα. «Η ζωή, το παράδειγμα και τα θαύματα του Αγίου Αχιλλίου, του πολιούχου της πόλης μας, δείχνουν πραγματικά τον δρόμο για τη δημιουργία της κοινωνίας του Θεού και των ανθρώπων. Χρόνια πολλά σε όλους», τονίζει στο μήνυμά της για τη σημερινή εορταστική μέρα η υποψήφια βουλευτής Ν.Λάρισας της ΝΔ.

Previous ArticleNext Article