Λάρισα

Ρένα Καραλαριώτου από τον 4ο Κραυξίδειο Αγώνα Δρόμου:«Ενώνουμε τις δυνάμεις μας στον αγώνα για τη ζωή»

«Το μήνυμα που στέλνουν οι αθλητές και οι εθελοντές, μικροί και μεγάλοι, από τον Κραυξίδειο Αγώνα Δρόμου για την ενίσχυση της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, είναι πως με την αλληλεγγύη, την αλληλοκατανόηση και την αλληλοσυμπαράσταση, μπορούμε να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια, μπορούμε να κερδίσουμε τον αγώνα για τη ζωή», σημειώνει η υποψήφια βουλευτής Νομού Λάρισας της ΝΔ και γενική γραμματέας ΠΕΔ Θεσσαλίας, κ.ΡέναΚαραλαριώτου.

Η Λαρισαία πολιτικός συμμετείχε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Κραννώνα, με συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ, της ΠΕΔ Θεσσαλίας, της Τοπικής Κοινότητας Κραννώνα, του Σύλλογο Γυναικών Κραννώνα και του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Ν.Λάρισας. Μάλιστα, η κ.Καραλαριώτουβράβευσε αθλητές που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση, ανάμεσά τους και τον γηραιότερο συμμετέχοντα, Γιάννη Γκισάκη. Να σημειωθεί ότι στον 4ο Κραυξίδειο Αγώνα Δρόμου Κραννώνασυνέδραμε εθελοντικά η Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης και Υγειονομικών Αποστολών (ΕΟΔΥΑ), που βραβεύτηκε για την προσφορά εθελοντικής δράσης.

«Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στον Δήμο Κιλελέρ, στην πρόεδρο, κ.ΓιούλαΨωμουλιά και τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών, στον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, κ.Κώστα Τσιαγκλάνη, καθώς και στον πρόεδρο, κ.Αποστόλη Γούλα και τα μέλη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Ν.Λάρισας, όπως επίσης σε όλους τους αθλητές, αλλά και τους εθελοντές για την πρωτοβουλία στήριξης στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία – Παράρτημα Λάρισας. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, όλοι μαζί στέλνουμε μήνυμα ελπίδας και συμπαράστασης για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς», υπογράμμισε η κ.Καραλαριώτου.

Previous ArticleNext Article