Ελασσόνα

Ρένα Καραλαριώτου από Δρυμό:΅«Διασφαλίζουμε την προοπτική ανάπτυξης του τόπου μας»

«Έχει έρθει η στιγμή να πάρουμε την τύχη του τόπου μας στα χέρια μας, να διασφαλίσουμε την προοπτική ανάπτυξης που με τόσο κόπο χτίσαμε τα προηγούμενα χρόνια. Η χώρα μας κατάφερε να σταθεί όρθια, ξεπερνώντας διαδοχικές κρίσεις τα τελευταία τρία χρόνια. Χρειάζεται, ωστόσο, να γίνουν πολλά περισσότερα, ιδίως για να κρατήσουμε ζωντανή την ύπαιθρο και τα χωριά μας», τόνισε η πρώην αντιπεριφερειάρχης Λάρισας, κ.Ρένα Καραλαριώτου.

Από τον Δρυμό Ελασσόνας, όπου και μίλησε με κατοίκους και φορείς της περιοχής, η Λαρισαία πολιτικός επισήμανε πως «οφείλουμε να δημιουργήσουμε ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για εργασία και καλύτερους μισθούς, να ενισχύσουμε με νέα εργαλεία τη μικρομεσαία επιχείρηση, τον αγρότη, τον παραγωγό, τις νέες και τους νέους μας για να δημιουργήσουν το δικό τους μέλλον – το μέλλον της χώρας μας.

Ο Δρυμός έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Με γνωρίζετε όλοι σας πολύ καλά, από τις θέσεις ευθύνης που έχω υπηρετήσει, στη Νομαρχία, στην Περιφέρεια, στον Δήμο Λάρισας, από τις δράσεις και τα έργα που μαζί σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε. Έχει φτάσει η ώρα της δράσης. Μπορούμε και πρέπει να φέρουμε τον νομό Λάρισας στο επίκεντρο των αποφάσεων για τον μετασχηματισμό και την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα, να αξιοποιήσουμε σωστά τις ευκαιρίες, να δώσουμε νέα πνοή και δυναμισμό στον πρωτογενή τομέα. Σε αυτή την προσπάθεια, θέλω να συμβάλλω με όλες τις δυνάμεις μου. Να είστε βέβαιοι ότι θα αγωνιστώ με επιμονή και καθημερινή δουλειά, μένοντας πάντα δίπλα σας», σημείωσε η κ.Καραλαριώτου.

Previous ArticleNext Article