Ελασσόνα

Ρεκόρ συμμετοχής των ενεργών μελών για τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και στην Ελασσόνα!

Ρεκόρ συμμετοχής των ενεργών μελών, παλαιών και νέων, είχε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και στην Ελασσόνα, αφού έσπασε το 80% σε ποσοστό συμμετοχής στις εσωκομματικές διαδικασίες για την εκλογή του Προέδρου και της Κεντρικής Επιτροπής.

Με ένα ποσοστό που άγγιξε το 40% στην προσέλευση νέων μελών και το 100% από την κάλπη στην αποδοχή του Αλέξη Τσίπρα, από τα μέλη, ολοκληρώθηκε με πανηγυρικό τρόπο η ψηφοφορία, με την Οργάνωση Μελών της Ελασσόνας να εκτινάσσεται και να αριθμεί πλέον τα 345 μέλη, σε δύναμη, στο σύνολό της.

Πρώτος σε σταυρούς στον διευρυμένο Δήμο Ελασσόνας ήρθε ο πρώην γραμματέας Θεόδωρος Τζιώλας, δεύτερος ο νυν γραμματεάς της Ν.Ε. Λάρισας Βασίλης Ζωγράφος ενώ τρίτη το μέλος της Κ.Ε.Α. Ζωή Ακριβούλη.

Πρώτος στον Νομό Λάρισας ήρθε ο Βασίλης Ζωγράφος ενώ πρώτος σε όλη τη Περιφέρεια ο Άρης Αγραφιώτης με δεύτερο επίσης τον Βασίλη Ζωγράφο για την Κ.Ε..

Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς, όλα τα μέλη, παλαιά και νέα που προσήλθαν στις κάλπες, μετατρέποντας τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. σε ένα κόμμα ακόμη πιο μαζικό, αριστερό, δημοκρατικό, προοδευτικό και ριζοσπαστικό, στις αρχές και της αξίες της Αριστεράς, ώστε να αποτελέσει η μεγάλη δημοκρατική και προοδευτική παράταξη, ο κοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ, την βάση για τον λάο, ώστε να ανατραπεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη, όποτε και αν γίνουν εκλογές.

Previous ArticleNext Article