Λάρισα

Puerta : Η μοναδική εταιρεία στη Λάρισα Πιστοποιημένη με ISO σε όλες τις δράσεις της

Με ISO 9001/2015 πιστοποιήθηκε η Puerta πριν λίγες ημέρες και αποτελεί πλέον την μοναδική εταιρεία στη Λάρισα που είναι πιστοποιημένη με το Διεθνές Πρότυπο Διαχείρισης Ποιότητας  σε όλες τις δράσεις της.

Η διαδικασία της Πιστοποίησης ήταν μία αρκετά δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία καθώς, όπως είναι γνωστό, η εταιρεία δραστηριοποιείται σε τρεις διαφορετικούς τομείς (Διαχείριση Πολυκατοικιών, Απεντόμωση & Καθαριότητα οικιακών και επαγγελματικών χώρων) με τον καθένα να έχει τη δική του ιδιαιτερότητα.

Ο Ιδιοκτήτης & Διευθυντής της εταιρείας μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών δήλωσε ότι “η Πιστοποίηση ISO 9001/2015 είναι για μας μία επιβράβευση των διαδικασιών που μέχρι σήμερα ακολουθούμε. Ουσιαστικά, τυποποιήσαμε μεθοδικά τις διαδικασίες μας (πχ ενημέρωση πελάτη, αποστολή προσφοράς, feedback ενημέρωσης, έλεγχος εργαζομένων, παράπονα πελατών, εξυπηρέτηση πελατών κλπ) με σκοπό πάντα να δώσουμε στον πελάτη την τέλεια υπηρεσία που πάντα χρειάζεται στο χαμηλότερο κόστος. Κάθε μία δραστηριότητα από τις δράσεις της Puerta έχει την διαφορετικότητά της και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να προσαρμοστούμε για να μπορούμε να είμαστε αποτελεσματικοί σε αυτό που κάνουμε με γνώμονα το κοινό όφελος”

Previous ArticleNext Article