Λάρισα

Puerta Euro 2020

Υπό το άγρυπνο βλέμμα του Λευτέρη Φουρκιώτη η Puerta ενόψη του Euro 2020 και την μεγάλη πρεμιέρα. Η Ομάδα είναι έτοιμη για την έναρξη με πολλές και βαριές μεταγραφές. Στόχος να σηκώσει το κύπελλο και να κερδίσει τις εντυπώσεις.

 

Με ένα άκρως επιθετικό σύστημα θα παραταχθεί η ομάδα της Puerta στο φετινό Euro. Ένα  πρωτότυπο σύστημα  2-6-2 που παραδόξως έχει αποδώσει τα τελευταία 13 χρόνια που βρίσκεται στον χώρο και πρωταγωνιστεί.

 

Στο τέρμα, ο Κώστας ο Απεντομωτής. Αυτός ο βετεράνος του αθλήματος, έτοιμος να “σκοτώσει” τα όνειρα των αντιπάλων επιθετικών όπως και στην καθημερινότητα του κάνει με τα ενοχλητικά έντομα που εμφανίζονται στα σπίτια και στους επαγγελματικούς χώρους της περιοχής.

 

Στο κέντρο της άμυνας, οι Διαχειριστές Νικολάδες. Καλούνται, για ακόμα μια φορά, να βρουν λύσεις για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που μπορεί να δημιουργηθούν από τις επιθετικές διαθέσεις των άλλων ομάδων. Επίσης, με υπομονή και επιμονή, να οργανώσουν το παιχνίδι από πίσω. Αυτή άλλωστε είναι και η δουλεία τους! Τα καλύτερα παιδιά, αλλά από μπάλα…τα καλύτερα παιδιά!

 

Στο χώρο του κέντρου, 6 κορίτσια έτοιμα να “καθαρίσουν” όλες τις μπαλιές και τις προοπτικές που έχουν στο μυαλό τους οι αντίπαλοι. Ελένη, Ζωή, Βησσαρούλα, Φανή, Μαρία και λίγο πιο μπροστά η Λέττα, με “καθαρό” παιχνίδι, γρήγορους ρυθμούς και αποτελεσματικότητα φτιάχνουν το παιχνίδι της ομάδας. Η συνεργασία αυτών των κοριτσιών έχει αποφέρει καρπούς εντός και εκτός γηπέδου. Καθαρισμός πολυκατοικιών, επαγγελματικών χώρων, αρχικοί καθαρισμοί.

 

Η 11αδα κλείνει με το επιθετικό δίδυμο. Δώρα και Λευτέρης. Η Δώρα έχει έναν πιο ελεύθερο ρόλο μέσα στο γήπεδο. Είναι ο δεύτερος επιθετικός της ομάδας αλλά μην σου φανεί περίεργο αν την δεις να διαχειρίζεται την άμυνα ή να “σκουπίζει” στο κέντρο του γηπέδου. Είναι παντού!

Και τέλος ο Λευτέρης. Δεινός σκόρερ ο Λευτέρης! Σε ρόλο παίκτη-προπονητή ζητάει ένα πράγμα από την ομάδα του. “Την μπάλα χαμηλά”. Αν αυτό επιτευχθεί, η νίκη είναι μονόδρομος.

 

Πρεμιέρα σήμερα και η ομάδα της PUERTA ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ | ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ | ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ έτοιμη να σηκώσει το κύπελλο.

Εσύ; Ποια ομάδα υποστηρίζεις;

 

Previous ArticleNext Article