Αθλητισμός

Ψυχωμένος ο Οικονόμος, 1-0 τον Σμόλικα στον Τύρναβο

Τις φετινές νίκες του επί του Σμόλικα διπλασίασε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος στο ουδέτερο γήπεδο του Τυρνάβου επικράτησε με 1-0 και ισοβαθμεί πλέον με τον σημερινό του αντίπαλο στην 3η θέση της κατάταξης.Παράλληλα, το αποτέλεσμα αυτό ήταν και η πρώτη εντός έδρας απώλεια για τους Φαλανιώτες στα γήπεδα που αγωνίστηκαν ως τυπικά γηπεδούχοι, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου.
Το γκολ που έμελλε να κρίνει την τύχη της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 4′, όταν καταλογίστηκε πέναλτυ σε ανατροπή του Σεμερτζίδη από τον Αλατά και ο εκτελεστής Γκαραλιάκος ευστόχησε από τα 11 μέτρα.
Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Σμόλικας έφθασε πολύ κοντά στην ισοφάριση (46′), όταν ο Γκανάβας παίρνοντας την μπάλλα από την απόκρουση του Νούσια προσπάθησε να την στείλει στα δίχτυα αλλά προ της γραμμής τέρματος απέκρουσε σωτήρια ο Αυλογιάρης.Στο 54′ σουτ του Γκαραλιάκου έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Παπαγιάννη, ενώ στο 60′ ευθύβολο σουτ του Νερπιέτρι από τα όρια της περιοχής κατέληξε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 73′ και μετά την αρχική απόκρουση του Νούσια σε προσπάθεια του Κακαβίτση, κάτοχος της μπάλλας έγινε ο Νερπιέτρι που σούταρε αμαρκάριστος στην κενή πλέον εστία αλλά είδε το δεξί δοκάρι να αποκρούει, την στιγμή που ο ίδιος έδειχνε έτοιμος να πανηγυρίσει την ισοφάριση!Από το σημείο εκείνο και μετά, οι Τσαριτσανιώτες διαχειρίστηκαν με επιτυχία την πίεση που προσπάθησαν να ασκήσουν οι Φαλανιώτες και το μόνο αξιοσημείωτο που καταγράφηκε ήταν η φάση του 90’+2′, όταν σε αντεπίθεση ο Σεμερτζίδης βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση για το 0-2 αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε πάνω από τα δοκάρια.
Τον αγώνα διηύθυνε ο Θωμάς Μπουρουζίκας με συνεργάτες τους Δημήτρη Μίχο – Θωμά Βαλιώτη.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Νίκος Χρόνης): Παπαγιάννης, Χριστακέας, Μπαργιώτας (46′ Πόνηρος), Πολύζος, Γούτος (71′ Φούντογλου), Αλατάς, Νερπιέτρι, Τάφα, Γκιόνα (46′ Κακαβίτσης), Ζαμπέτας (46′ Γκανάβας), Παρασκευούδης (71′ Γκατζούλης).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης): Νούσιας, Ντούφας (46′ Μιφτάρι), Μπουμπουνάρας (73′ λ.τρ. Γκαντούνας), Αυλογιάρης, Γανός, Αλεξόπουλος, Δριστέλας (73′ Τσούτσας), Γκαραλιάκος, Σεμερτζίδης, Ματούλας (89′ Λαζαρίδης), Σταμάτης.
Previous ArticleNext Article