Αθλητισμός

Πρώτη βαθμολογική απώλεια για τον Οικονόμο: 1-1

Στην πρώτη του βαθμολογική απώλεια υποχρεώθηκε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος στο “Γεώργιος Μητσιμπόνας” παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον ψυχωμένο ΑΟ Μαυροβουνίου.Αξιοσημείωτο είναι ότι το συγκεκριμένο σκορ τείνει να γίνει “αγαπημένο” των δύο ομάδων κατά τις μεταξύ τους αναμετρήσεις, καθώς έτσι έληξαν σε διάστημα ενός χρόνου οι τέσσερις από τις πέντε!
Οι “πράσινοι”, που αγωνίστηκαν με σημαντικές ελλείψεις στην επιθετική τους γραμμή (Γκαραλιάκος, Σεμερτζίδης, Δριστέλας), άνοιξαν το σκορ στο 22′ όταν σε φάση που ξεκίνησε από την προσπάθεια του Στ.Δραχαλίβα από αριστερά, τελικός αποδέκτης έγινε ο Δημήτρης Ματούλας που με σουτ έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα του Αναστασίου (1-0).Τρία λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι “άγγιξαν” την ισοφάριση με τον Πράπα να σουτάρει ανενόχλητος, μέσα από την περιοχή, έξω από τα δοκάρια του Δραχαλίβα.Ακολούθησε το σουτ του Γανού (27′) που έφυγε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Αναστασίου, όπως και η προσπάθεια του ιδίου στο 34′ (μετά από εκτέλεση φάουλ του Ματούλα) από πλάγια στην δεξιά κλειστή γωνία του Αναστασίου που βρήκε τον άλλοτε τερματοφύλακα του Οικονόμου σε ετοιμότητα να αποκρούει σε κόρνερ.
Στο 37′ το παιχνίδι ήλθε στα “ίσα” με “δράστη” τον Κώστα Πράπα που “πήρε το αίμα του πίσω”, καθώς από την ίδια θέση που αστόχησε στο 25′ με διαγώνιο σουτ αξιοποίησε την προσπάθεια του βετεράνου Ακριβόπουλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο έλειψαν γενικά οι μεγάλες φάσεις, με την ισοπαλία να φαντάζει από νωρίς πολύ πιθανή παρά την διάθεση των αντιπάλων να διεκδικήσουν το νικητήριο γκολ.Στο 54′ εκτελώντας φάουλ από καλή θέση ο Ν.Μπαντζέλας έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα, με την ακούσια “βοήθεια” ευρισκόμενου σε θέση οφσάιντ συμπαίκτη του, ενώ στο 71′ ο Ματούλας αντί να σουτάρει προς την εστία προτίμησε να “σπάσει” στον νεοεισελθόντα Ν.Γκαντούνα που από πλάγια δεξιά υποχρέωσε τον Αναστασίου σε απόκρουση με διπλή προσπάθεια.Στο 74′ το κοντινό σουτ του (εκτός ισορροπίας) Τσούτσα κατέληξε άουτ, ενώ η τελευταία σημαντική φάση καταγράφηκε στο 90’+2′ με το καλοχτυπημένο φάουλ του Ματούλα να καταλήγει ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι.
Δεν αντιμετώπισαν προβλήματα η διεθνής ρέφερι Ανδρομάχη Τσιοφλίκη και οι συνεργάτες της Δημήτρης Μίχος – Χαράλαμπος Μπλιώνας.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης): Ν.Δραχαλίβας, Μιφτάρι, Ηλ.Γκαντούνας, Αυλογιάρης, Γανός, Αθανασούλης, Τσούτσας, Κατσιαντώνης, Στ.Δραχαλίβας (72′ Γκόλτσιος), Ματούλας, Βασιλειάδης (65′ Ν.Γκαντούνας).
ΑΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Αναστασίου, Δ.Μπάγκας (59′ Κυριακίδης), Κακαζούκης, Β.Μπαντζέλας, Κ.Μπάγκας, Σταμέκος, Λάλλος (68′ λ.τρ. Σταυροθεόδωρος), Ν.Μπαντζέλας, Ακριβόπουλος (59′ Μπέτσης), Εμμανουήλ (46′ Πιτσίλκας), Πράπας (82′ Πλίτσης).
Previous ArticleNext Article