Λάρισα

Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας: Να αναβληθεί το lockdown στη Λάρισα καθώς και η τηλεκπαίδευση

Η δήλωση του Κων/νου Γιαννακόπουλου: Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση προς τους σεισμόπληκτους της περιοχής μας και ευχόμαστε ταχύτατη επούλωση των πληγών τους. Ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας τίθεται στη διάθεσή τους για οποιαδήποτε ιατρική βοήθεια. Επίσης στην ιστοσελίδα μας λειτουργεί γραμμή ψυχολογικής-ψυχιατρικής υποστήριξης σε ανθρώπους με αγχώδεις εκδηλώσεις, ως οξεία αντίδραση stress, στην κρίση που προκάλεσε ο σεισμός στην περιοχή μας.
Δεδομένου ότι η εβδομάδα που μας έρχεται θα είναι επιβαρημένη με πολλούς μετασεισμούς, όπως προειδοποιεί ο καθηγητής σεισμολογίας κ. Κ. Παπαζάχος και οι υπηρεσίες που είναι επιφορτισμένες με την διασπορά της covid-19, θα έχουν επιπρόσθετη απασχόληση και στην ανακούφιση των πληγέντων από το σεισμό, ζητάμε από τους κυβερνητικούς αρμόδιους να ισχύσουν πιο χαλαρά covid μέτρα στην Π.Ε.Λάρισας.
Ενώνουμε τη φωνή μας με αυτή του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας κ. Νταβούρα που με ρεαλισμό δημοσιοποίησε σήμερα τον προβληματισμό του για την αναγκαστική κινητικότητα λόγω της συνεχιζόμενης σεισμικής δραστηριότητας.
Επιπρόσθετα, ζητάμε την αναστολή της τηλεκπαίδευσης των μαθητών και για την ερχόμενη δύσκολη εβδομάδα καθόσον τα τρομαγμένα παιδιά δεν μπορούν να βρίσκονται κάθε τρεις και λίγο μαζί με τον υπολογιστή τους μια στο πάρκο και μια κάτω από το τραπέζι, όπως προβλέπει το σχέδιο διάσωσης από το σεισμό.
Δεν ξεχνάμε βέβαια αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε όλοι μας την τήρηση των προστατευτικών μέτρων και κυρίως τη σωστή χρήση της σωστής μάσκας, ώστε να μη δώσουμε την ευκαιρία στον ιό να εξαπλωθεί ανάμεσά μας, ειδικά τώρα που είμαστε λαβωμένοι

Previous ArticleNext Article