Λάρισα

Που θα πάει και ποιους θα δει ο Μητσοτάκης στη Λάρισα – Το πρόγραμμα της επίσκεψης του πρωθυπουργού

Με διαρκείς μεταβολές της τελευταίας στιγμής φαίνεται πως θα πραγματοποιηθεί η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Λάρισα μεθαύριο Παρασκευή. Για την ακρίβεια… Λαρισινά εδάφη θα «πατήσει» από την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού οι πληροφορίες τον θέλουν να επισκέπτεται τη σεισμόπληκτη περιοχή του Δαμασίου, μαζί με άλλα κυβερνητικά στελέχη.

Το πρωί της Παρασκευής θα συναντηθεί με τη διοίκηση του πολυδραστήριου Αγροτικού Συνεταιρισμού στην περιοχή του Πλατυκάμπου, ενώ όπως έχει γράψει εδώ και μέρες το onlarissa.gr πέραν της ανοιχτής ομιλίας του στις 6.30 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ, θα παρουσιάσει το κυβερνητικό πρόγραμμα για τη Λάρισα και τη Θεσσαλία νωρίτερα το μεσημέρι, στο Διαχρονικό Μουσείο της Λάρισας.

Σταθμοί της επίσκεψής του αναμένεται να είναι το πάρκο καινοτομίας Joist και ίσως το εμβληματικό Αρχαίο Θέατρο της πόλης, ενώ τελικά κερδίζει έδαφος και μία μικρή περιοδεία στην αγορά της Λάρισας  όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συνομιλήσει με πολίτες. Η επαφή με τον κόσμο είναι κάτι εξάλλου, που ο ίδιος θέλει να κάνει, όταν επισκέπτεται κάποια περιοχή.

Εν αναμονή τις επόμενες ώρες του επίσημου και επικαιροποιημένου προγράμματος…

onlarissa.gr

Previous ArticleNext Article