Αθλητισμός

Πολύτιμη νίκη για τον ΠΟΕ – Γκουντρουμπής, ο «ψυχρός εκτελεστής»!!!

Χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φώτη Γκουντρουμπή στο 25΄ (το κέρδισε ο Ιγγλέζος από τον Σταυράκη), ο Π.Ο.Ε έφυγε με τους βαθμούς της νίκης από την έδρα της Δήμητρας Ευξεινούπολης, κερδίζοντάς την με 1-0.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τους παίκτες του Βαγγέλη Μόρα και απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο αλλά ήταν αυτοί που έδειξαν τρομερή διάθεση μέσα στο γήπεδο και κατάφεραν να κατακτήσουν μια πολύτιμη νίκη που τους έφερε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Μάλιστα από το 54΄ο Π.Ο.Ε αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Καραμούλα αλλά άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων, φυλάγοντας καλά τα νώτα του.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ (Σ. Αρσένος): Σταυράκης, Φαράντος (46’ Καρράς), Μπιρμπίλης, Γαλανόπουλος, Λάμπος, Θωμαΐδης (46’ Καμπέρης), Διαμαντόπουλος (77’ Μπουμπούκης), Πεπκολάι, Βουρδάκης (77’ Μπέικος), Αναστασίου, Σιόβας (67’ Μαυροζούμης).

Π.Ο.Ε (Β. Μόρας): Γκουτζουρέλας, Κακάμης, Καραμούλας, Περτζόνι, Φουρκιώτης, Κοντοθανάσης, Ιγγλέζος (60’ Μπούσιας), Καραλούλης (67’ Μουλτσιάς), Γκουντρουμπής (75’ Μουξιός), Τόλιος (60’ Γκαμπέτας), Καραγκούνης (75’ Ματούλας).

Πηγή: Magnesiasports.gr

Previous ArticleNext Article