Ελλάδα

Ποια είναι η Βολιώτισσα που μπαίνει στο Survivor

Όπως φαίνεται η προσθήκη παικτών στο Survivor 4 δεν έχει σταματημό! Μπορεί να ξέρουμε πως μέχρι και τέλος Φεβρουαρίου η παραγωγή θα βάζεις νέους μέσα αλλά έχουμε ήδη στην αναμονή 5 άτομα! Τα μαθηματικά δεν βγαίνουν…

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε που μεταδόθηκε στο Open το πρωί της Πέμπτης, εκτός από τους 3 παίκτες που είδαμε πριν από λίγες ημέρες να πετάνε για Άγιο Δομίνικο, θα προστεθεί κι άλλη μια, η Βολιώτισσα Ελένη Χαμπέρη, η οποία θα αντικαταστήσει τη Έλενα Κρεμλίδου που αποχώρησε οικειοθελώς την προηγούμενη εβδομάδα!

Ποια είναι η Βολιώτισσα Ελένη Χαμπέρη που μπαίνει στο Survivor

Συγκεκριμένα η Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε χαρακτηριστικά:
«Είναι πάρα πολύ καλή φίλη με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, έχουν έναν κοινό γνωστό. Είναι η τελευταία παίκτρια. Μπήκε την τελευταία στιγμή. Έφυγε σήμερα από Ελλάδα. Την βάλανε εχθές αργά το βράδυ στο ξενοδοχείο. Την είχαν από πριν, δεν θα έμπαινε κανονικά, αλλά την έβαλαν σαν αντικατάσταση της Μαριπόζα που ουσιαστικά αποχώρησε. Αυτή την στιγμή υπάρχουν 5 νέοι παίκτες στον Άγιο Δομίνικο, το κορίτσι αυτό είναι το έκτο. Σε 6 ώρες από τώρα θα μπουν στο παιχνίδι οι πρώτοι τέσσερις και θα τους δούμε την Κυριακή τηλεοπτικά. Εάν όντως αποχωρήσει κάποιος άλλος δεν ξέρω τι θα γίνει κι αν θα μπουν κι άλλοι.

Είναι σε σχέση καιρό τώρα με έναν γνωστό σεφ του χώρου κι από ότι μαθαίνω είναι πάρα πολύ καλό παιδί.»

Πηγή: magnesianews.gr

Previous ArticleNext Article