Αθλητισμός

ΠΟΕ για Ηρακλή Λ.: Αντί να ζητήσει ταπεινά συγγνώμη συνεχίζει να προκαλεί

Αντί να ζητήσει ταπεινά συγγνώμη έστω και ύστερα από αρκετές ώρες από την λήξη του αγώνα για την συμπεριφορά του, συνεχίζει να προκαλεί παραποιώντας την αλήθεια με την ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας.

Εμείς θα του τονίσουμε κάποια πράγματα, μήπως και καταλάβει αυτά που ξέρει όλη η Λάρισα και η περιοχή της Θεσσαλίας.

Ο ΠΟ Ελασσόνας είναι η πιο ιστορική ομάδα του Νομού μετά την ΑΕΛ και δεν καπηλεύτηκε ποτέ την ιστορία άλλης ομάδας, για να διεκδικήσει δόξα που δεν του ανήκει ούτε νομίζει ότι μπορεί να την υποκαταστήσει.

Αγωνίζεται επί δεκαετίες σε ένα από τα καλύτερα γήπεδα των εθνικών πρωταθλημάτων και δεν είχε ποτέ έδρα κάποιο ξέφραγο αμπέλι ή γήπεδα 5×5.

Εμείς που υπηρετούμε αυτή την ομάδα με όπλο την εμπιστοσύνη που μας δίνουν οι χιλιάδες φίλαθλοι της περιοχής μας ξέρουμε να χάνουμε έντιμα αλλά ξέρουμε και πώς κερδίζουν κάποιοι άλλοι που μετά περηφανεύονται για δήθεν άθλους που πέτυχαν.

Αυτός είναι καταδικασμένος να δίνει τους αγώνες του σαν να είναι μονίμως τιμωρημένος με ποινή “κεκλεισμένων των θυρών”. Δεν ξεπερνιέται εύκολα αυτό το τραύμα.

Τώρα είναι πιο ξεκάθαρο γιατί δεν ήθελε να επιτρέψει την μαγνητοσκόπηση του αγώνα από δική μας κάμερα, ελπίζοντας ότι δεν θα υπάρχουν αποδείξεις για τα αίσχη που έγιναν με τα διαιτητικά μονόπλευρα φαλτσοσφυρίγματα αλλά και τα επεισόδια που προκάλεσε εναντίον φίλων της ομάδας μας.

Δεν είναι τυχαίο που επανέλαβε τα ίδια που είχε κάνει και στον Τύρναβο στον αγώνα Σούπερ Καπ, εκεί όπου αντί να πανηγυρίζει για την ομάδα του καυγάδιζε ακόμη και στο πάρκινγκ του γηπέδου.

Φυσικά δεν διστάζει να μπλέξει και το όνομα του προέδρου της ΕΠΣ κ.Μπουχλαριώτη που ήταν παρών και διαπίστωσε την απαράδεκτη συμπεριφορά του.

Ο χώρος του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού δεν έχουν θέση για πρόσωπα που λειτουργούν με τέτοιες πρακτικές. Αν μάλιστα απομακρυνθούν από τα γήπεδα, είναι σίγουρο ότι κανένας δεν θα λυπηθεί για την απουσία τους.ΠΟΕ

Previous ArticleNext Article