Ελασσόνα

«Πλημμύρισε» μελωδίες στην εαρινή συναυλία από τον “musicArte” και τη “Μελωδία” (φώτο-video)

«Πλημμύρισε» μελωδίες η Αίθουσα Θεάτρου«Δημάρχου Βασ. Φαρμάκη»  στη «γεμάτη» προσεγμένη εκδήλωση του που διοργάνωσαν ο  Μουσικός Σύλλογος Ελασσόνας “musicArte και το Εργαστήρι Παραδοσιακής & Λαϊκής Μουσικής «Μελωδία» Η εκδήλωση  πραγματοποιηθείθηκε με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Ελασσόνας και την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού, παιδείας και δια βίου μάθησης.

Μικροί και μεγάλοι μαθητές από τα εργαστήρια κλασικής και μοντέρνας κιθάρας, λαούτου, ακορντεόν, κλασικού και παραδοσιακού βιολιού, σαντουριού, μπουζουκιού, κρουστών, παραδοσιακού κλαρίνου και φλογέρας παρουσίασαν σολιστικά και σε μικρά μουσικά σχήματα, γνωστά επιλεγμένα κομμάτια της κλασικής, παραδοσιακής, λαϊκής και μοντέρνας μουσικής.

Αποτέλεσμα της άψογης συνεργασίας του Εργαστηρίου και του Μουσικού Συλλόγου ήταν η εμφάνιση επι σκηνής με κοινό πρόγραμμα της 15μελους ορχήστρας λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής «Μελωδία» και των χορωδιακών συνόλων musicArte (νεανική και μικτή χορωδία) με ενενήντα (90) χορωδούς υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Κωνσταντίνου Μάτη.

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε video:

 

Previous ArticleNext Article