Αθλητισμός

Πιο ψύχραιμος ο Οικονόμος Τσαριτσάνης… Στα πέναλτι κρίθηκαν όλα

Στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι κρίθηκε χθες η πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου, καθώς στην κανονική διάρκεια του αγώνα στο “Γεώργιος Μητσιμπόνας” Οικονόμος Τσαριτσάνης και Δαμασιακός έμειναν στην “λευκή” ισοπαλία.

Από την “βούλα” των 11 μέτρων οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-1 και πήραν το εισιτήριο για την οκτάδα του θεσμού.

Μεγάλος πρωταγωνιστής αναδείχθηκε ο έμπειρος τερματοφύλακας των Τσαριτσανιωτών Παναγιώτης Νούσιας που απέκρουσε δύο εκτελέσεις, ενώ οι συμπαίκτες του εμφάνισαν 100% ευστοχία.

Στην κανονική διάρκεια, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στο πρώτο ημίχρονο να σκοράρουν αλλά βρήκαν απέναντί τους τον σχεδόν αλάνθαστο νεαρό γκολκήπερ Πέτρο Πέρπερα που εξουδετέρωσε τα σουτ του Βλαχάκη (16′ και 24′) αλλά και την προσπάθεια του Ντάλλα στο 25′.

Ο ίδιος παίκτης στο 38′ με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι, για να λήξει το πρώτο ημίχρονο χωρίς γκολ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι “πράσινοι” του Νίκου Φώλλα πέτυχαν γκολ με τον Δραχαλίβα (48′), το οποίο ακυρώθηκε με υπόδειξη του β’ βοηθού ως οφσάιντ, ενώ στο 62′ οι Δαμασιώτες έχασαν μοναδική ευκαιρία για να προηγηθούν, όταν ο Δεληχάς έφυγε στην αντεπίθεση αλλά νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Νούσια που απέκρουσε σε κόρνερ.

Στο τελευταίο ημίωρο, η πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι δεν έφερε κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην “ρώσικη ρουλέτα” για να λύσουν τις αγωνιστικές τους διαφορές.

Αναλυτικά, η διαδικασία:

Oικονόμου 0-1

Δραχαλίβας 1-1

Δούκας μπλόκαρε ο Νούσιας

Πεπκολάι 2-1

Σκούπρας στο αριστερό δοκάρι

Βλαχάκης 3-1

Τσιάλτας απέκρουσε ο Νούσιας.

Υποδειγματική η διαιτησία της Ανδρομάχης Τσιοφλίκη και των βοηθών

Γρηγόρη Δεδικούση – Θωμά Βαλιώτη.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας – Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Μιφτάρι, Πούτας, Σουγλής, Αυλογιάρης, Αθανασούλης, Πεπκολάι, Πάτσης, Βλαχάκης, Ντάλλας, Στ.Δραχαλίβας.

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Βασίλης Νάρης): Πέρπερας, Στ.Μπακαΐμης (46′ Δ.Μουσιάρης),

Θ.Μουσιάρης, Οικονόμου, Κυρατζής (83′ Λέτσιος), Τσιάλτας, Δούκας, Σκούπρας, Δεληχάς, Λούτσος, Βίδρας.

Πηγή: larisagoal.gr

Previous ArticleNext Article