Ελασσόνα

Πέτυχε έναν θρίαμβο! Σπουδαία παγκόσμια διάκριση στο σκι για Ελασσονίτη (ΦΩΤΟ)

8ος στην κατηγορία U18 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αλπικού #ski FIS Alpine Junior 2024 εφήβων, αναδείχτηκε ο Ελασσονίτης αθλητής Βασίλης Παλάντζας, πετυχαίνοντας πραγματικά έναν θρίαμβο.
Σπουδαία διάκριση (η μεγαλύτερη ως τώρα στην καριέρα του) στο Αλπικό Σκι πέτυχε ο Βασίλης Παλάντζας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων , στο Les Portes Du Soleil Portes du Soleil στις Γαλλικές Άλπεις, που διεξήχθη από 29/01 έως και 03/02/2024.
Ο αθλητής του #esperossnowsportsclub κατέκτησε την⛷ 8️⃣η θέση στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση (GS) σε σύνολο 29 αθλητών στην κατηγορία U18!
Εξίσου καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και στην τεχνική κατάβαση (slalom), όπου στο σύνολο των 29 αθλητών U18 κατετάγη 13ος, καθώς και στην σούπερ γιγαντιαία τεχνική κατάβαση (SG) κατάφερε να τερματίσει στο overall στην 57η θέση από τους 66 συνολικά αθλητές (ένα αγώνισμα στο οποίο προπονείται αποκλειστικά στο εξωτερικό καθώς δεν υπάρχουν πίστες στην Ελλάδα).
Θερμά συγχαρητήρια στον συνοδό προπονητή της Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων και προπονήτη του Βασίλη Stamatis Katsikas για την αφοσιώση και την εμπιστοσύνη που του έδειξε από τα πρώτα χρόνια της αθλητικής του καριέρας. Θερμές ευχαριστίες στην Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων Audi Hellas και φυσικά τους γονείς του Ναπολέων και Πέπη Παλάντζα και την αδερφή του Ραφαηλία Παλάντζα, τους αφανείς ήρωες για την αμέριστη υποστήριξη.👏
😍Βασίλη είμαστε πάρα πολύ περήφανοι για εσένα! Όλοι οι προπονητές σου, το Δ.Σ. του συλλόγου, οι συναθλητές και συναθλήτριες σου, οι γονείς σου και οι γονείς των συναθλητών σου, σου ευχόμαστε να συνεχίσεις να κυνηγάς τα όνειρά σου και να φτάσεις πολύ ψηλά. Κατέκτησες την υψηλότερη διάκριση που έχει πετύχει αθλητής του Esperos Snowsports Club
Πάμε γερά, πάμε δυνατά για τα επόμενα!🏆🏁⛷

 

Previous ArticleNext Article