Κόσμος

Πέθανε στα 38 το μοντέλο Tabby Brown – Ήταν πρώην σύντροφος του Μάριο Μπαλοτέλι

Στα 38 της χρόνια έφυγε από τη ζωή το μοντέλο Tabby Brown. Σοκαρισμένοι με τον απρόσμενο χαμό της.

Σοκαρισμένοι με τον θάνατο του πρώην μοντέλου Tabby Brown που έφυγε από τη ζωή στα 38 της χρόνια. Το διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες έχει γεμίσει μηνύματα που αποτίουν φόρο τιμής στην 38χρονη Tabby Brown.

Ηθοποιός, μοντέλο και χορεύτρια από το νότιο Λονδίνο, η Tabby είχε ποζάρει για το Cosmopolitan και το Elle, ενώ στο παρελθόν είχε σχέση με τους ποδοσφαιριστές Raheem Sterling και Μάριο Μπαλοτέλι.

Το διάσημο μοντέλο είχε εμφανιστεί σε διαφημίσεις για την Canon, τη Virgin Atlantic, την AXE και τη Lynx και στο The Bachelor του Channel 5.

Την είδηση του τραγικού θανάτου της επιβεβαίωσε στη The Sun η πρώην μάνατζέρ της.

«Ήσουν φως, το εξωτερικό σου ταίριαζε με το εσωτερικό σου, τόσο όμορφο. Είμαι πραγματικά σοκαρισμένος και λυπημένος που έφυγες. Αναπαύσου σε αιώνια ειρήνη Tabby», έγραψε χαρακτηριστικά η NayNay.

«Η καρδιά μου έχει ραγίσει» σημείωσε ο Vas J Morgan, creative director της εταιρείας ρούχων Sosala.

 

O χωρισμός με τον Μάριο Μπαλοτέλι

Η Tabby Brown έβγαινε με τον Μάριο Μπαλοτέλι για επτά μήνες αφού συνάντησε για πρώτη φορά τον επιθετικό σε νυχτερινό κέντρο το 2011.

«Πραγματικά ερωτεύτηκα τον Μάριο» δήλωνε χαρακτηριστικά στη Mirror το 2013. «Μου είχε πει ότι ήθελε να κάνουμε οικογένεια. Μετά έμαθα ότι περίμενε παιδί από την πρώην του.

Έτσι τερμάτισα τη σχέση μας τον Νοέμβριο. Ο Μάριο δεν μπορούσε να το πιστέψει και νόμιζε ότι θα μπορούσε να με κάνει να γυρίσω πίσω σε αυτόν», έλεγε χαρακτηριστικά η Tabby Brown.

Το μοντέλο είχε εμφανιστεί και σε μουσικά βίντεο για τους Snoop Dog, Dizzee Rascal και B.O.B. Είχε επίσης μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο μάρκετινγκ.

 

in.gr

Previous ArticleNext Article