Λάρισα

Περιστατικό ενδοσχολικής βίας σε σχολείο του Τυρνάβου – Επίθεση με μπουνιές σε ανήλικο από συμμαθητές του

Ένα περιστατικό ενδοσχολικής βίας που σοκάρει φέρνει στο φως το tirnavospress.gr. Το συμβάν που δυστυχώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες δεν είναι μεμονωμένο, συνέβη σε δημοτικό του Αμπελώνα με θύμα ένα ανήλικο παιδί.

Πιο συγκεκριμένα ένας ανήλικος μαθητής Δημοτικού δέχτηκε επίθεση από συμμαθητές του με χτυπήματα στο πρόσωπο μέσα στο σχολείο.

Μόλις οι γονείς αντίκρισαν τα τραύματα του παιδιού το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας όπου οι γιατροί έδωσαν μάλιστα και έγγραφη γνωμάτευση η οποία βρίσκεται στην διάθεση των αρχών. Ακολούθησε μια προσπάθεια συγκάλυψης και διαχείρισης από το διδακτικό προσωπικό ώστε να καθησυχάσουν τους γονείς του παιδιού.

Ο πατέρας του παιδιού, μιλώντας στο tirnavospress.gr αναφέρει ότι κάνεις από τους γονείς των ανηλίκων μαθητών δεν προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του δείχνοντας τεράστια αδιαφορία. Επίσης είναι εξοργισμένος από την αντίδραση δασκάλων και διευθυντή γιατί από ότι φαίνεται δεν ενημέρωσαν κανέναν αλλά και γιατί πρώτα από όλα επέτρεψαν να συμβεί μέσα στο σχολείο μια τέτοια επίθεση. Μάλιστα όπως τονίζει ήταν η τρίτη φορά που δέχτηκε το παιδί μπουνιές στο πρόσωπο. Τα σωματικά και ψυχικά τραύματα στο μικρό παιδί έμειναν έντονα με αποτέλεσμα να ξύπνα τρομαγμένο στον ύπνο του.

Όλα τα στοιχεία της σοκαριστικής αυτής υπόθεσης είναι ήδη στη διάθεσή της Αστυνομίας που από αύριο θα ξεκινήσει έρευνα.

tirnavospress.gr

 

Previous ArticleNext Article