Ελασσόνα

Περιοδεία του Δημήτρη Αβρανά, υποψήφιου βουλευτή Λάρισας με το ΚΚΕ, σε χωριά του δήμου Ελασσόνας

Συνεχίζοντας τις περιοδείες τους, κλιμάκια του ΚΚΕ οργώνουν τις γειτονιές και τα χωριά του νομού Λάρισας. Χθες Σάββατο με επικεφαλής τον Δημήτρη Αβρανά, γραμματέα της ΤΕ Υπαίθρου Λάρισας και υποψήφιο βουλευτή του Κόμματος, πραγματοποιήθηκε περιοδεία στα χωριά Φαρμάκη, Άζωρος, Γιαννωτά του Δήμου Ελασσόνας και στο Λυκούδι όπου πραγματοποιήθηκε πολιτική συγκέντρωση της ΚΟΒ Σαρανταπόρου του ΚΚΕ.

Ο Δημήτρης Αβρανάς τόνισε μεταξύ άλλων ότι, “το Ταμείο Ανάκαμψης, αποτελεί το κοινό πρόγραμμα των ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ,  που  μόνο νέα δεινά φορτώνει στις πλάτες των εργαζομένων και των άλλων λαϊκών στρωμάτων. Όλοι τους – έστω και με παραλλαγές – επαναλαμβάνουν μονότονα ότι διέξοδος για τον λαό είναι να στηριχτεί η ανταγωνιστικότητα, να δοθούν κίνητρα για επενδύσεις, να μεγαλώσει η πίτα και από αυτή την πίτα κάτι θα περισσέψει και για τον λαό. Μόνο που αυτή η πίτα πολλές φορές μεγάλωσε και στο παρελθόν, αλλά για τον λαό προορίζονταν μόνο λίγα ψίχουλα.  ΝΔ , ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ  λένε στην ουσία  στο λαό: Να συμβιβαστεί με τα ψίχουλα. Γι’ αυτό του λένε: Κάνε υπομονή, δέξου θυσίες, μη ζητάς πολλά, παραιτήσου από τη διεκδίκηση όσων έχασες, ώστε όλοι μαζί να στηρίξουμε την ανάκαμψη των κερδών και των επενδύσεων. Μπροστά στη δεδομένα αντιλαϊκή κυβέρνηση που θα προκύψει, τη διαφορά υπέρ του λαού μπορεί να την κάνει μόνο ένα πιο δυνατό ΚΚΕ. Περισσότεροι βουλευτές του ΚΚΕ σημαίνει περισσότερη δύναμη για να ακούγεται η φωνή και τα προβλήματα του λαού, περισσότεροι μαχητικοί “συμπαραστάτες” στον αγώνα για το δίκιο, παντού.   Το ζήσαμε και το ξέρουμε: Σωτήρες δεν υπάρχουν!

Μόνο ο λαός σώζει τον λαό, στον δρόμο της ανατροπής, με δυνατό ΚΚΕ. Τα κόμματα που θα σχηματίσουν την επόμενη κυβέρνηση πρέπει να βρεθούν όσο πιο αδύναμα γίνεται, για να είναι πιο δυνατός ο λαός.”

Previous ArticleNext Article