Ελλάδα

Πάτρα: Μάρτυρας «κλειδί» για το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά – Ερχονται συλλήψεις τις επόμενες ώρες

Με νέες καταθέσεις σε ότι αφορά στην υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα ξεκινά η εβδομάδα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και συλλήψεις, ακόμα και εντός της ημέρας.

Ενώ η μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, είναι ήδη προφυλακισμένη για το θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας, οι έρευνες συνεχίζονται τόσο για το θάνατο της 9χρονης, όσο και για εκείνους των μικρότερων παιδιών. Της 3,5 ετών Μαλένας και της μόλις 6 μηνών Ίριδας.

Την ίδια ώρα, στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής, έχουν ήδη ξεκινήσει να εξετάζουν τόσο το τάμπλετ που ανασύρθηκε από τον τάφο της 9χρονης Τζωρτζίνας, καθώς και τα άλλα ψηφιακά μέσα (κινητά, υπολογιστές, λάπτοπ) τα οποία χειριζόταν η Ρούλα Πισπιρίγκου προκειμένου να ερευνηθεί και να διαπιστωθεί αν μέσα σε αυτά υπάρχουν στοιχεία κρίσιμα για την εξέλιξη της έρευνας και την πλήρη διερεύνηση της δολοφονίας της μικρής Τζωρτζίνας που έχει σοκάρει το πανελλήνιο. Κυρίως σε ότι αφορά στην προμήθεια της κεταμίνης.

Οι νέες καταθέσεις

Ένα σημαντικό πρόσωπο που αναμένεται να καταθέσει στις αρχές είναι ο άνδρας που εργάζεται σε εταιρεία ασφαλείας υψηλών προσώπων και στον οποίο είχε απευθυνθεί η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου, μετά τα πρώτα δημοσιεύματα που αναφέρονταν σε υποψίες για τους θανάτους των τριών παιδιών.

in.gr

Previous ArticleNext Article