Ελλάδα

Πάτρα: Φόβους για την ζωή της Ρούλας Πισπιρίγκου εξέφρασε ο δικηγόρος της – Μήνυμα στον Μάνο μέσα από την φυλακή;

Ο Μάνος Δασκαλάκης, όπως ο ίδιος έδειξε ήδη με τις δηλώσεις του, σκοπεύει να στραφεί κατά της εν διαστάσει συζύγου του, υπερασπίζοντας την κατηγορία που της έχει αποδοθεί

«Το αίτημα για την χορήγηση προστασίας έχει γίνει ήδη δεκτό» είπε σήμερα ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο οποίος εξέφρασε φόβους για την ζωή της. Επίσης ο ίδιος για μία ακόμη φορά υποστήριξε, ότι η πελάτισσά του είναι συντετριμμένη.

Την ίδια ώρα αίσθηση προκαλεί, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως διαμηνύει ο δικηγόρος της έχει «τελειώσει» με τον Μάνο Δασκαλάκη. Ότι ήταν να πει το είπε.

«Δεν πρόκειται να μιλήσει άλλο για τον Μάνο Δασκαλάκη»

Να σημειωθεί ότι ο Μάνος Δασκαλάκης από την στιγμή που έμαθε τον λόγο της σύλληψης, σταμάτησε την όποια επαφή είχε μαζί της, όπως είπε ο ίδιος, μιλώντας χθες Τετάρτη στους δημοσιογράφους, εξερχόμενος από το γραφείο της ανακρίτριας.

«Η επικοινωνία διακόπηκε μέσα σε μία νύχτα, την πρώτη ημέρα της κράτησής της η επικοινωνία ήταν κανονική», είπε ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ερωτηθείς ο κ. Όθωνας Παπαδόπουλος αν η η Ρούλα Πσιπιρίγκου έχει να καταθέσει κάτι άλλο για τον Μάνο Δασκαλάκη, ο δικηγόρος ήταν κατηγορηματικός: «Όχι» είπε «ότι έχει να πει για τον Μάνο το είπε».

Μήπως στέλνει κάποια μηνύματα στον Δασκαλάκη;

Σε αυτό το σημείο να επισημανθεί ότι ο Μάνος Δασκαλάκης, όπως ο ίδιος έδειξε ήδη με τις δηλώσεις του, σκοπεύει να στραφεί κατά της εν διαστάσει συζύγου του, υπερασπίζοντας την κατηγορία που της έχει αποδοθεί. «Είμαι σοκαρισμένος. Τα στοιχεία όμως είναι αδιάσειστα. Μέχρι τώρα ήταν υπόδειγμα μητέρας μπροστά μας» δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ ο δικηγόρος του έχει αναφέρει ότι ο ισχυρισμός της αμελούς ιατρικής συμπεριφοράς από την πλευρά της κατηγορούμενης πάσχει λογικής.

Ο Μάνος Δασκαλάκης προσπαθεί ως φαίνεται να βγάλει εκτός τον εαυτό του από την υπόθεση, υποστηρίζοντας πως ο ίδιος αρκέστηκε στις ιατροδικαστικές εκθέσεις που δεν παρουσίαζαν την ύπαρξη εγκληματικής ενέργειας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αυτά τα γνωρίζει. Την έχει ενημερώσει ήδη ο δικηγόρος της.

Και επειδή έχουμε κατά καιρούς διαβάσει πολλά για την συγκεκριμένη μητέρα, τα περισσότερα από τα οποία έχουν λεχθεί από στόματα των ειδικών, αναρωτιόμαστε, μήπως με αυτόν τρόπο θέλει να στείλει κάποιο μήνυμα στον Μάνο Δασκαλάκη;

Πώς η ίδια εμφανίζεται τόσο «χαλαρή» με έναν άνδρα που υποτίθεται την πρόδωσε και δεν την στήριξε όπως είπε η ίδια -μέσω του δικηγόρου της- ούτε καν ηθικά;

Πόσο πιθανό είναι να πρόκειται για μία «παγίδα» που ετοιμάζει εναντίον του συζύγου της, χωρίς η ίδια να έχει πει το παραμικρό εναντίον του;

Πηγή: in.gr

Previous ArticleNext Article