Αθλητισμός

Παρουσιάστηκαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΛ (ΦΩΤΟ)

Σήμερα, μεσημέρι Τρίτης, στον 2ο όροφο του Επιμελητηρίου Λάρισας, πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση των έως τώρα μεταγραφικών αποκτημάτων της ΠΑΕ ΑΕΛ.Η είσοδος επιτράπηκε μόνο στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Παρουσία του Α’ αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Λάρισας, κ. Δημήτρη Παπαλέξη, του προπονητή της ομάδας, κ. Παναγιώτη Γκουτσίδη, του γενικού αρχηγού, κ. Θωμά Κυπαρίσση, αλλά και του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ, κ. Γιάννη Νταβέλη, παρουσιάστηκαν επίσημα οι επτά νέες μεταγραφές της ομάδας της Λάρισας, με τους παίχτες να δηλώνουν ενθουσιασμένοι και ανυπόμονοι για την έναρξη της νέας χρονιάς, αλλά και ευγνώμονες για την ευκαιρία να αγωνιστούν στην ΑΕΛ.

Από την πλευρά του ο κ. Γιάννης Νταβέλης, επισήμανε ότι «αυτές είναι μεταγραφές ουσίας και όχι εντυπώσεων και πραγματοποιήθηκαν με βάση τις ανάγκες της ομάδας και του προπονητή», ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για την πραγματοποίηση τριών τουλάχιστον ακόμη μεταγραφών, στις θέσεις του επιθετικού και του εξτρέμ. Ειδική αναφορά έκανε στο AΕL FC Arena, το οποίο «ανήκει πλέον στην ΑΕΛ και αυτό ακριβώς είναι το επίτευγμα για την Λάρισα. Οι διοικήσεις και οι δημοτικές αρχές έρχονται και παρέρχονται, το γήπεδο μένει για τουλάχιστον 34 χρόνια στην ομάδα…», τόνισε χαρακτηριστικά.

Oι νέοι ποδοσφαιριστές της ομάδα είναι οι εξής: Δημήτρης Στάμου, Στέργιος Παρασκευάς, Σπυρίδων Ρούσης, Λεάντρο Οτορμίν, Θεόδωρος Βενετικίδης, Αθανάσιος Γιανναράκης, Γιώργος Παπαδόπουλος. 

Η ΠΑΕ ΑΕΛ άλλωστε έχει κάνει ανοιχτό κάλεσμα όλους τους φιλάθλους της ΑΕΛ και τους Λαρισαίους συμπολίτες της, να δώσουν βροντερό παρόν στη μεγάλη ιστορική επιστροφή στο AEL FC Arena, σήμερα το απόγευμα στις 19.00.

Γνωρίστε τους νέους παίχτες της ΑΕΛ:

Δημήτρης Στάμου
Στέργιος Παρασκευάς
Σπυρίδων Ρούσης
Λεάντρο Οτορμίν
Θεόδωρος Βενετικίδης
Αθανάσιος Γιανναράκης
Γιώργος Παπαδόπουλος

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την παρουσίαση:

 

larissanet.gr

Previous ArticleNext Article