Ελασσόνα

Παράταξη «ΑλλάΖουμε»: Δημοπρατείται στο πρώτο εξάμηνο της θητείας μας το νέο κολυμβητήριο Ελασσόνας

Σε ανακοίνωση του ο συνδυασμός «ΑλλάΖουμε», αναφέρεται στην δημιουργία του Κολυμβητηρίου Ελασσόνας:

«Φαίνεται πως ο απερχόμενος δήμαρχος δεν… συμπαθεί τα μεγάλα έργα που αλλάζουν την καθημερινότητα του πολίτη. Άλλωστε δεν έκανε ούτε ένα μεγάλο δικό του έργο επί της θητείας του.

Εμείς παραδίδοντας την διοίκηση του δήμου είχαμε έτοιμο προς δημοπράτηση ένα κομβικό και μεγάλο έργο, για τους νέους ανθρώπους του δήμου μας. Πρόκειται για το Κολυμβητήριο Ελασσόνας, ένα έργο προϋπολογισμού  1.872.400 εκ. ευρώ.

Αντί ο απερχόμενος δήμαρχος να το προχωρήσει όπως θα έπρεπε, πήρε τα χρήματα και τα έδωσε άλλου, στερώντας έτσι από τους νέους μας ένα κολυμβητήριο – κόσμημα, στο όποιο θα είχαν την δυνατότητα να αθληθούν. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως δεν το υλοποίησε επειδή ήταν δικό μας έργο. Θα πρέπει να ξέρει πως η αυτοδιοίκηση θα πρέπει να έχει συνέπεια και συνέχεια.

Εμείς δεσμευόμαστε πως θα δημοπρατήσουμε το έργο στο πρώτο 6μηνο της θητείας μας. Μάλιστα σε δεύτερο χρόνο το νέο κολυμβητήριο θα γίνει κλειστό με χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς πόρους. Στηρίζουμε την νέα γενιά έμπρακτα με μεγάλα έργα στον χώρο του αθλητισμού. Το λέμε και θα το κάνουμε πράξη».

 

Previous ArticleNext Article