Αθλητισμός

“Παράσταση για ένα ρόλο” στους Αγίους Αναργύρους από τον Οικονόμο:0-8

Πραγματοποιώντας το πιο αποτελεσματικό παιχνίδι του στο φετινό πρωτάθλημα, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης επικράτησε στους Αγίους Αναργύρους του τοπικού Ατρομήτου με 8-0 και συνέχισε την “καταδίωξη” της πρωτοπόρου Ανθούπολης. Χαρακτηριστικό είναι ότι τα γκολ των “πρασίνων” πέτυχαν επτά ποδοσφαιριστές, δείγμα της επιθετικής “πολυφωνίας” της ομάδας του Βασίλη Μπακογιάννη.
Στο 7′ από γύρισμα του Μπουμπουνάρα, ο Τσούτσας από κοντά άνοιξε το σκορ, ενώ στο 29′ ο Ματούλας με θεαματικό πλασέ από αριστερά “έγραψε” το 0-2.Στο 38′ με σουτ από το ύψος του πέναλτυ ο Σουγλής ανέβασε τον δείκτη σε 0-3, ενώ στο 44′ με σουτ εκτός περιοχής ο Γκόλτσιος σημείωσε το 0-4.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Τσαριτσανιώτες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 48′, μετά από κόρνερ του Γκαραλιάκου, ο Αυλογιάρης με κεφαλιά νίκησε τον Σβάρνα (0-5), ενώ στο 64′ ο Τσούτσας εκμεταλλεύθηκε λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων και έστειλε την μπάλλα στην δεξιά γωνία (0-6).Στο 78′, αξιοποιώντας την σέντρα του Γκαραλιάκου, με κεφαλιά ο Σεμερτζίδης σκόραρε (μετά από αρκετές προσπάθειές του που δεν τελεσφόρησαν), ενώ το τελικό 0-8 διαμόρφωσε στο 83′ ο Στέλιος Δραχαλίβας, ευστοχώντας στο πέναλτυ που καταλογίστηκε σε χέρι του Μπακαρτζή κατά την προσπάθεια του Τσούτσα να τον αποφύγει.
Εύκολο το έργο του διαιτητή Γιώργου Φακή και των βοηθών του Γιάννη Βαλιώτη – Βαγγέλη Καραμαγκιόλα.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (Δημήτρης Μητσής): Σβάρνας, Τζίκα (46′ Γκούγκλας), Κατσογιάννης (74′ Ι.Νούσιας), Παναγιώτου, Αντωνίου (46′ Ροκάς), Χασιώτης, Δοξαργιώτης (46′ Φυτιλής), Τζεμολλάρι, Μπακαρτζής, Νούσιος, Παιδής.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης): Π.Νούσιας, Κατσιαντώνης (46′ Μιφτάρι), Μπουμπουνάρας, Αυλογιάρης, Σουγλής (58′ Γεωργούλης), Αθανασούλης (46′ Στ.Δραχαλίβας), Τσούτσας, Γκόλτσιος (74′ Αλεξόπουλος), Σεμερτζίδης, Ματούλας (58′ Ντούφας), Γκαραλιάκος.
Previous ArticleNext Article