Λάρισα

«Παρασκήνιο» για Δημήτρη Ευθυμίου…

Μέχρι και στα ΜΜΕ των Αθηνών έφτασε η χάρη του γνωστού Λαρισαίου επιχειρηματία που δραστηριοποιείται έντονα στα του δήμου Αγιάς.

Ένα ιδιαίτερα κολακευτικό δημοσίευμα για τον Δημήτρη Ευθυμίου είχε προ ημερών η πανελλαδικής κυκλοφορίας εφημερίδα «Παρασκήνιο«, προεξοφλώντας μάλιστα ότι στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στο δήμο Αγιάς αναμένεται να πρωταγωνιστήσει…

Δείτε το δημοσίευμα της εφημερίδας:

«Έντονη δραστηριότητα
Ιδιαίτερα δραστήριος με πολλές προτάσεις για την ανάπτυξη του τουρισμού στον παραλιακό άξονα της Λάρισας εμφανίζεται ο γνωστός Λαρισαίος επιχειρηματίας Δημήτρης Ευθυμίου. Ο Ευθυμίου με πολυετή επιχειρηματική δραστηριότητα στα παράλια του νομού προσπαθεί το τελευταίο διάστημα με τις προτάσεις του να ανοίξει διεξόδους για την εν μέσω covid -19 τουριστική περίοδο. Άλλωστε τα προηγούμενα χρόνια είχε πρωτοστατήσει προκειμένου οι ιαματικές πηγές του Κόκκινου Νερού Λάρισας περιοχή, όπου δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά να λάβουν την απαραίτητη πιστοποίηση. Η έντονη δραστηριότητά του όπως ακούγεται θα μας απασχολήσει έντονα στις επόμενες αυτοδιοικήτικές εκλογές στον Δήμο Αγιάς.»

tinealarissa.gr

 

Previous ArticleNext Article