Ελασσόνα

Παραλαβή ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Ελασσόνας (φώτο)

Άμεση ήταν η ανταπόκριση στο κάλεσμα του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ελασσόνας κ. Παναγιώτη Μωυσίδη σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ελάσσονος από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Περιφέρεια Αττικής με Πρόεδρο τον κ. Κωνσταντίνο Στουραΐτη και την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής  με Πρόεδρο τον κ. Γιώργο Καλλιακμάνη, μεταφέροντας μας 20 τόνους τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ιεράς Μητρόπολης Ελασσόνας.

Από την πρώτη στιγμή, το κάλεσμα στήριξε ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, ο οποίος προσέφερε 5 οχήματα της περιφέρειας για την αποστολή των πραγμάτων. Επίσης, την κίνηση αυτή υποστήριξε και το Υπουργείο Εσωτερικών και ο ίδιος ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης.
Την Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Περιφέρεια Αττικής εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Στουραΐτης όσο και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο. Από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος κ. Ηλίας Βρέντας και ο Ταμίας κ. Γιώργος Τσαπάρας. Τέλος πολύτιμη ήταν η συνδρομή του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο Ελασσόνας  κ. Θωμά Κίτση όσο και του πρώην Αντιδημάρχου Οικονομικών Δήμου Ελασσόνας και γνωστού επιχειρηματία κ. Δημήτρη Λέκκα.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ελασσόνας κ.κ. Χαρίτων ευχαρίστησε για την τεράστια ανθρωπιστική βοήθεια και την άψογη οργάνωση όσους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια.”

Previous ArticleNext Article