Αθλητισμός

Παραίτηση Τουρλακόπουλου έφερε η αναβολή της εκδήλωσης με την Π. Ζήνα

Η αναβολή της συναυλίας της Πέγκυ Ζήνα που είχε προγραμματίστει για την Παρασκευή 31 Ιουλίου από την ομάδα του Αετού Μακρυχωρίου είχε ως αποτέλεσμα την παραίτηση του προέδρου του συλλόγου κ. Κ.Τουρλακόπουλου.

Ο τελευταίος σε ανάρτησή του στα social media αναφέρει τους λόγους για τους οποίους παραιτήθηκε κάνοντας έμμεση επίθεση στη Δημοτική Αρχή Τεμπών.

Δείτε αναλυτικά:

Μετά από δυο χρόνια στο ´´τιμόνι´´ της ομάδας του χωριού μας κλείνει ένας κύκλος για μένα. Ανέλαβα την ομάδα σε μια δύσκολη περιοδο η οποία έκλεισε με μια ανόδο στη Γ’εθνικηγια πρώτη φορά στην ιστορία και ένα πρωτάθλημα μετά από 31 χρόνια. Μετά από πολλές προσπάθειες και ιδρώτα καταφέραμε να ανακαινίσουμε τον χλοοτάπητα του γηπέδου και ευχαριστούμε θερμά τον κυριο αγοραστό και τον κυριο νικο λιουπα , να βελτιώσουμε τις εγκαταστάσεις κ.α Η φετινή χρόνια ξεκίνησε με όρεξη και όραμα για το πρωτάθλημα της Γ εθνικής πλην όμως οι περιστάσεις όπως ο (κορονοϊος )και η αθέτηση υποσχέσεων εκ μέρους των τοπικών φορέων, όπως η πρόσφατη μη έγκριση της συναυλίας που θα διοργανώναμε χωρις να σεβαστουνε ταεξοδα της συναυλίας προκαταβολές κλπ με αποτέλεσμα το αβέβαιο οικονομικό μέλλον της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα .Με αναγκάζει να πάρω αυτήν την αποφαση . Την ομάδα την στήριζα διαχρονικά και αυτό θα πράξω και τώρα χωρίς όμως να βρίσκομαι σε κάποιο διοικητικό πόστο.Ευχαριστώ όλους όσους συνεργαστήκαμε αυτό το διάστημα και καλή συνέχεια στην ομάδα μας. Πολλά θα διαβάσετε και θα γραφτούν αλλά καλό θα είναι να διασταυρωσετε τις πληροφορίες σας προτού ενστερνιστείτε οτιδήποτε! Ένα μεγάλο συγνωμη σε παιχτες και προπονητες ,ακόμη ένα μεγάλο συγνωμη μέσα από την καρδιά μου στον κόσμο που είχε όλη την καλή διάθεση να έρθει φάνηκε από της (1000και πλέον κρατησεις )και ιδιαιτέρως την κυρία Πεγκυ Ζήνα
Ο πρόεδρος
Τουρλακοπουλος Κωνσταντίνος

Δείτε το δελτίο τύπου του Δήμου Τεμπών

Αναβολή προγραμματισμένης εκδήλωσης στο Μακρυχώρι του Δήμου Τεμπών

Λόγω των ειδικών συνθηκών που προέκυψαν αιφνιδίως στο Δήμο Τεμπών και μετά από συνάντηση με τον Πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου «Αετού Μακρυχωρίου» κ. Τουρλακόπουλο Κωνσταντίνο αποφασίσαμε από κοινού την αναβολή της εκδήλωσης που ήταν προγραμματισμένη στις 31/07/2020.
Ο Δήμος Τεμπών και ο ΔΟΠΑΠΕΠΤ στηρίζει τις προσπάθειες όλων των συλλόγων όπως και του «Αετού Μακρυχωρίου» που φέτος θα αγωνίζεται στην Τρίτη Κατηγορία ποδοσφαίρου. Θα είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια αυτή.

Previous ArticleNext Article