Ελλάδα

«Πάρ’ τον στο στ…α – Άντε γα…ου που θες και ρόλο» – Σοκάρει η περιγραφή καταγγέλλουσας για τον Φιλιππίδη

Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα βρεθεί στις δικαστικές αίθουσες τη Δευτέρα 28 Μαρτίου, κατηγορούμενος για έναν βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δύο απόπειρες βιασμού.

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «το Πρωινό», την Τετάρτη, διαβάστηκε τι ισχυρίζεται η ηθοποιός, η οποία τον κατηγορεί για απόπειρα βιασμού, ότι έγινε μέσα στο τζιπ του Πέτρου Φιλιππίδη το 2014.

«Τον έβλεπα να ξεφεύγει – Ισως θα έπρεπε να τον δαγκώσω με λύσσα»

Η περιγραφή είναι σοκαριστική:

«Με οδήγησε με το μαύρο τζιπ και τα ανοιχτόχρωμα καθίσματα σε αδιέξοδο δρομάκι στο Παλαιό Ψυχικό. Πάτησε το κεντρικό κλείδωμα και άρχισε να απλώνει το χέρι του πάνω μου και μου σηκώνει το φόρεμα. Του άρπαξα τα χέρια και του είπα να σταματήσει. «Κόφ’ το! Θα σε βγάλω στα κανάλια»! Γέλαγε και χαϊδευόταν! «Τα αρχ…α θα μου κλα…ν τα κανάλια»…

«Τον έβλεπα να ξεφεύγει. Άνοιξε το παντελόνι και άρχισε να αυν…ται. Είχε ιδρώσει και ήταν απαίσιος. Του φώναζα να ανοίξει τις πόρτες. Με έπιασε από τον σβέρκο και με τράβηξε πάνω του. Ο σιχαμένος! Δεν ξέρω… Ίσως θα έπρεπε να τον δαγκώσω με λύσσα και να του κάνω ζημιά. Ούτε αυτό, όμως, άντεχα να κάνω εκείνη τη στιγμή», ανέφερε η καταγγέλουσα.

«Εκανα πως παθαίνω κρίση. Χτυπιόμουν. Χέρια, πόδια, γόνατα, αγκώνες. Υστερία. Σοκ. Κρίση. Στην αρχή τού άρεσε. Έβαζε περισσότερη δύναμη και πόθο. «Παρ’ τον! Πάρ’ τον στο στ…α». Μετά από λίγα λεπτά, και αφού είχε δίπλα του ένα αγρίμι, άνοιξε την πόρτα και με πέταξε έξω από το αυτοκίνητο. Έπεσα με τα γόνατα. «Άντε γα…ου που θες και ρόλο»!», της είπε, όπως αναφέρει στην κατάθεσή της.

in.gr

Previous ArticleNext Article