Ελασσόνα

Παλλαϊκό «αντίο» στον Γιάννη Παπαδημόπουλο

Μέσα σε συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα εκατοντάδες άτομα από όλες τις γωνιές της επαρχίας Ελασσόνας και του Νομού Λάρισας  αποχαιρέτησαν το μεσημέρι του Σαββάτου τον πρώην βουλευτή Λαρίσης και πρώην δήμαρχο Ελασσόνας τον 87 χρονο Γιάννη Παπαδημόπουλο.

Σε ατμόσφαιρα έντονης συγκίνησης και θλίψης η σορός του εκλιπόντος έφθασε στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Μητρολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην Ελασσόνα που ήδη είχε κατακλυστεί από κόσμο που ήθελε να τον αποχαιρετίσει.

Αφήνει πίσω τη σύζυγο του Μαριάνθη Παπανικολάου – Παπαδημοπούλου και τα παιδιά του Δημήτρη(δικηγόρο, πρώην αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας, δημοτικό σύμβουλο Ελασσόνας) και Σταματία(Μάτα) Παπαδημοπούλου(διοικητικό στέλεχος της Περιφέρειας Θεσσαλίας) με τις οικογένειες τους. Ευτύχησε να χαρεί και να καμαρώσει και πέντε εγγόνια.

Στην Εξόδιο Ακολουθία, που τελέσθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελασσώνος κκ Χαρίτωνα,  συλλειτούργησαν ο πρωτοσύγκελος της Ι. Μητρόπολης Ελασσώνος – αρχιμανδρίτης π. Βησσαρίων Καραλάσκος, ο αρχιερατικός επίτροπος της Ι. Μητρόπολης – πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Παπαγεωργίου , οι πρωτοπρεσβύτεροι π. Νικόλαος Πνευματικός και π. Χρήστος Γεροφάκας, ο αρχιμανδρίτης π.Παίσιος Μπίσμπας και ο διάκονος π. Σπυρίδων Σταμούλης.

Ανάμεσα στις παρουσίες:

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, οι βουλευτές Λάρισας Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας και Στέλλα Μπίζιου, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, ο αντιπερειφερειάρχης Λάρισας Βασίλης Πινακάς,  ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας Θανάσης Παιδής,  από το Δήμο Λαρισαίων η δημοτικοί σύμβουλοι Ρένα Καραλαριώτου και Θανάσης Δριστέλας, ο πρώην νομάρχης Λάρισας Λουκάς Κατσαρός, η πρώην αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας – πρώην έπαρχος Ελασσόνας Μαρία Μαμάρα, ο πρώην δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, ο πρόεδρος της ΑΕΝΟΛ Λευτέρης Φουρκιώτης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι,  ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Λάρισας Ηλίας Σουφλιάς και Θωμάς Κίτσης αντίστοιχα, ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Λάρισας Χρήστος Καπετάνος,  ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Ελασσόνας Γιώργος Γιαννούλας,  ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ελασσόνας Παναγ. Μωυσίδης

 

Previous ArticleNext Article