Αθλητισμός

Π.Ο.Ελασσόνας (1-1) Α.Ο. Οικονόμος Τσαριτσάνης

Με ισόπαλο αποτέλεσμα 1-1 ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας της φετινής προετοιμασίας για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ο οποίος τέθηκε αντιμέτωπος με τον ΠΟ Ελασσόνας στην έδρα του τελευταίου.
Οι “πράσινοι” πήραν το προβάδισμα στο 21′ με σουτ του νεοαποκτηθέντος Αντώνη Γκαραλιάκου που αξιοποίησε μέσα από την περιοχή την προσπάθεια του Στέλιου Δραχαλίβα, ενώ οι Ελασσονίτες πλησίασαν στην ισοφάριση στο 39′ με τον Κολομβιανό Ρολντάν το πλασέ του οποίου αποκρούστηκε από το αριστερό δοκάρι του Νούσια.
Αφού στο 46′ από προσπάθεια του Δριστέλα ο Τσούτσας “άγγιξε” το 0-2 (πλάσαρε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Γούπου), στο 63′ ο Ζήσης Ζιαγκλιαβός με συρτό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Νίκος Φώλλας): Γούπος, Μπούσιας (68′ Αγρογιάννης), Κωνσταντινίδης, Λαγός, Κριεζής, Κουκούλης (81′ Ελ.Χατζηβασίλης), Καραμούλας (46′ Ζιαγκλιαβός), Καραγκούνης, Γκαμπέτας, Τσιάκος (81′ Παπαϊωάννου), Ρολντάν (46′ Χ.Μουλτσιάς).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης): Νούσιας (57′ Ν.Δραχαλίβας), Ηλ.Γκαντούνας, Μπουμπουνάρας (46′ Κατσιαντώνης), Φουρτούνας, Αθανασούλης (71′ Ν.Γκαντούνας), Γκόλτσιος (81′ Δ.Μπακογιάννης), Τσούτσας (57′ Σεμερτζίδης), Γανός (68′ Μακρυγιάννης), Γκαραλιάκος (57′ Κωνσταντίνου), Ματούλας (45’+1′ λ.τρ. Βασιλειάδης), Στ.Δραχαλίβας (46′ Δριστέλας).
* Nέο φιλικό αγώνα θα δώσει την Τετάρτη 23 Αυγούστου ο Οικονόμος, ο οποίος θα υποδεχθεί στο “Γεώργιος Μητσιμπόνας” την περυσινή πρωταθλήτρια του νομού ΑΕ Κιλελέρ.
Previous ArticleNext Article