Λάρισα

Ούτε μισό ευρώ παραπάνω δεν θα πάρουν αναδρονικά 1,6 εκαταμύρια χαμηλοσυνταξιούχοι

Επιχειρώντας να απαντήσει στο Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, διαστρεβλώνει βάναυσα την πραγματικότητα.

Αντιπαρέρχεται το γεγονός οτι την κυβερνητική μεθόδευση εξαιτίας της οποίας οι συνταξιούχοι της χώρας πέφτουν θύματα εξόφθαλμης κοροιδίας αναγνωρίζουν ακόμα και τα συνήθως «άφωνα» συμπολιτευόμενα μέσα ενημέρωσης και προσπαθεί να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα…

Η αλήθεια που γνωρίζουν πλέον όλοι σε αυτή τη χώρα είναι οτι η κυβέρνηση Μητσοτάκη άφησε 1,6 εκατομμύρια χαμηλοσυνταξιούχους χωρίς ούτε μισό ευρώ από τα αναδρομικά που επιδίκασε το ΣτΕ.

Αναφορικά με το γνωστό τροπάριο οτι για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και … ο Πολάκης που καπνίζει, τον πληροφορούμε οτι πάλιωσε πια κι έχει γίνει καταγέλαστο.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ είχε φροντίσει να επαναφέρει με νόμο την 13η σύνταξη που οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ έκοψαν, μόνο που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε να την καταργήσει ξανά, όπως και το κοινωνικό μέρισμα με το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ ενίσχυε εκατοντάδες χιλιάδες χαμηλόμισθους και ανέργους.

Τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη καλό είναι να μην τα συγκρίνετε με αυτά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, κύριε Καπετάνο, γιατί το αποτέλεσμα είναι φανερό οτι σας κάνει να χάνετε την ψυχραιμία σας…

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ 

Previous ArticleNext Article