Κόσμος

Όταν ο Mike Tyson έπιασε στο κρεβάτι τη γυναίκα του με τον Μπραντ Πιτ

Μια ακόμα φορά που ο πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας Mike Tyson γίνεται πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο. Ήταν μετά από μία αποκάλυψη που έκανε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην εκπομπή «In Depth with Graham Besinger».

Επιχειρώντας μια αναδρομή στη δεκαετία του 1980, ο Mike Tyson αναφέρθηκε και στην άβολη συνάντηση που είχε με τον Μπραντ Πιτ. Μια συνάντηση που θα του μείνει αξέχαστη, καθώς τον έπιασε στο κρεβάτι με την τότε σύζυγό του Robin Givens.

Ο ο πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας έβγαινε τότε με την ηθοποιό Robin Givens το 1987 και παντρεύτηκαν τον επόμενο χρόνο. Ένα χρόνο αργότερα θα έπαιρναν διαζύγιο, με την ηθοποιό να υποστηρίζει ότι φοβάται για την ασφάλειά της.

Όταν έπιασε τη σύντροφό του Robin Givens με τον Μπραντ Πιτ, ο Mike Tyson ήταν έξω φρενών. Ο νεαρός τότε Μπραντ Πιτ κατατρόμαξε.

«Έπρεπε να δεις το πρόσωπο του Μπραντ Πιτ»

«Έπρεπε να δεις το πρόσωπό του όταν με είδε. Είχα πάρει διαζύγιο, αλλά κάθε μέρα πήγαινα στο σπίτι της για να κάνω σεξ μαζί της» είπε αρχικά ο πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας. «Τη συγκεκριμένη μέρα, κάποιος με πρόλαβε. Υποθέτω ότι ο Μπραντ Πιτ έφτασε εκεί νωρίτερα από εμένα», συμπλήρωσε ο Mike Tyson.

 

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο πρώην πρωταθλητής πυγμαχίας μίλησε για το περιστατικό με τον Μπραντ Πιτ. Είχε περιγράψει το σκάνδαλο και κατά τη διάρκεια συνέντευξής του με τον Sway Calloway για το Shade 45 on Sirius XM.

Στα απομνημονεύματά του το 2013, «Undisputed Truth», ο Mike Tyson έγραψε πως ο σταρ του Χόλιγουντ τον παρακάλεσε να μην τον «χτυπήσει».

Παρά τη φήμη που είχε ο Mike Tyson, παραδέχτηκε πως φοβήθηκε και εκείνος τον Μπραντ Πιτ. «Φοβήθηκα κι εγώ, επειδή αυτό ήταν πριν από το «Matrix». Φαινόταν σαν να ήταν λίγο μαστουρωμένος, γιατί ξέρω πως είναι να είσαι φτιαγμένος. Δεν ήταν ο Μπραντ Πιτ με τη φήμη που έχει τώρα. Φαινόταν αλήτης και λίγο σπασίκλας».

in.gr

Previous ArticleNext Article